Şimdi Ara

Oyun İçin Sistem Toplayacam Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar Oyun oynamak için sistem toplayacam fakat son 10 senedir bilgisayar piyasasını hiç takip etmiyorum

Şuan kulladığım cihaz bile core 2 duo windows 7 bir sistem sadece internet kullanıyorum

sizlerden isteğim bana sistem önerileri yapabilirmisiniz şuanki oyunları ve önümüzdeki 3 senede felan çıkacak oyunları rahatça oynatacak bir sistem olursa iyi olur

Son çikan işletim sistemleri hakkındada fazla bilgim beni yormayacak sorun çıkarmayacak windows 7 benzeri işletim sisteminide tavsiye edebilirmisiniz

Bütçe 70 bini felan aşmassa sevinirim bu arada monitör direksiyon setide alıcam sizin kullağıdınız avsiye edebileceğiniz marka model varsa sevinirim şimdiden herkese teşekkürler

9060xt 16 gb
    1 tb m2
    burası ortalama 55 bin yapar psu kasa 1080p monitör derken 70 bin bitti

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Samsung 970 Evo 250gb / Crucial BX500 480gb
    Xpg invader / Sharkoon wpm Gold zero 650 watt
    Samsung 27" 1440p 144hz
  • www.vatanbilgisayar.com
    AMD R5 7500F - RX 9060 XT - A620AM - 512GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620am-512gb-ssd-16gb-ram.html

SSD si, 1 tb. Ama yine de bi müşteri hizmetlerini arayın,teyid alın.

• Kaos_3492 kullanıcısına yanıt

peki nasıl sistem iş görürmü yoksa 70 bin yetersiz mi diyorsun

• Bu ürüne bakabilirsiniz ürün güzel tek kötü yanı ramdeki gecikme değeri çok yüksek imkanınız varsa direk 32gb ram seçeneğine yönelebilirsiniz çünkü tek modül 16gb başka seçenek sunulmamış yada ileride bu rami satıp üzerine ekleme yaparakta 32gb ram bellek edinebilirsiniz....

İşletim sistemi olarak windows 11 kullanmanız gerekiyor zaten Windows 10 öncesi sürümlerde aygıt sürücülerini bulmakta sorun yaşayabilirsiniz ve 32gb ram mevzusu ise artık bir çok yerde sistem buna ihtiyaç duyuyor eskisi gibi değil 16gb ram minimumu temsil eder konuma gelmekte....

Windows açılsın yeter derseniz 8gb ram stabil (donmadan) çalışsın derseniz 16gb ram akıcı bir oyun deneyimi için ise 32gb ram şart....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franklinda -- 4 Eylül 2026; 2:27:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• gsliahmet G kullanıcısına yanıt
    kullanıcıya göre değişir iş görüp görmemesi . 1080p her oyunu dener dener oynarım diyorsan yeterde artar 5 sene high ultra takılırsın . rami tek çubuk alıp bir müddet idare edersin yanına ekleme yaparsın böyle dual modda çalışıp daha yüksek perf verir. tek modül ram yetse bile dual olmadığı için perf düşer. anakartıda orta halli alırsan 3-4 sene sonraki mevcut olan ryzen 5 yada 7 lere terfi edersin elindeki kartıda yükseltirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Samsung 970 Evo 250gb / Crucial BX500 480gb
    Xpg invader / Sharkoon wpm Gold zero 650 watt
    Samsung 27" 1440p 144hz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________
    asdas
  • _____________________________
    asdas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.