Şimdi Ara

Oyun İçin Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yaklaşık 1-2 ay içerisinde bir laptop alıcam fakat hangisini alayım tam bilemedim. Oldukça kararsız kaldım :)

    Alacak olduğum bilgisayarda günlük işlerimi de yapacağımdan ( Solidworks, Autocad, CAD/ CAM vs.. vs.. ) O yüzden İ5 olup 4 çekirdekli bir işlemci olsun istedim. ( i7 olup 2 çekirdekli olanlar pek ilgimi çekmedi.

    Arkadaşlarla filan toplandığımızda da Fifa 16 filan oynamadan olmaz tabiki de bu yüzden de güzel bir ekran kartı olsun istedim fakat ekran kartlarından pek anlamıyorum. Yaklaşık 3 yıl boyunca çıkacak fifa serilerini oynayabilsem bana yeterli olur 3 yıl sonra değiştiririm.

    Acaba aşağıdaki bilgisayar benim için yeterli midir?

    http://www.sadecenotebook.com/msi-cx62-6qd-234xtr-pmu401211







  • Yeterlidir hocam 2 hafta içinde bende aynı bilgisayarı alacağım. Bu fiyata bulunabilecek en iyi cihaz sanırım bayağı araştırdım. Senin istediğin ozellikleride karşılayacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah kardeşim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PUBG İÇİN SİSTEM ÖNERİSİ
    6 yıl önce açıldı
    Mobil oyun önerisi lazım ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.