Şimdi Ara

Oyun için notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar laptop almayi düşünüyorum. Normalde masaüstü kullanırım hayatımda laptop kullanmadım hiçte sevemedim fakat artık mecbur almam gerekiyor. Bunun için laptop arayışına girdim. Bütçe max 3.500. En önemli kriteri 17.3 inç ekran boyutu. Aksi takdirde kullanmak işkence oluyor. Arkadaşımın monster Abra A7 V5.4 17.3 inç laptopu vardı bir denedim baya hoşuma gitti. Boyut olarak klavye rahatlığı vs olarak cok idealdi. Fakat alalı neredeyse 1 yıl olmadı world of warcraft ultra grafiklerde boş arazide hafif kasıyor. Bildiğin soğudum aletten. Bu laptopın kaderi mi monstera özel bir şey mi bilmiyorum fakat 3500 lira vereceksem 2000 küsür yılının oyununu ultrada oynamayı beklerim.

Sonuçta über oyunlar oynamayacam ama iyi bir şey olsun istiyorum. Biraz msi baktım pek hoşuma gitmedi bir de 17.3 incler çok pahalıydı. Monsterda ekstra 1 tb hdd ekleme özelliği hoşuma gitti. Digerlerinde varmi bilmiyorum. Asuslar var bir de ama çok pahalı. Çok bilmedigimden danışayım dedim max 3500 liraya alabileceğim en masaüstüne yakın ve iyi oyun laptopu nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tahminimce bir sıkıntı olmustur.Yoksa hem boş arazide hem de o donanımla kasma olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer nakit tarafını biraz daha zorlama şansın varsa PE60 öneririm. Kasası alüminyum ve soğutma konusunda kesinlikle sıkıntı yaşamazsın. Ekran kartı GTX960M ve işlemci i7:

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-pe70-6qe-234xtr-gtx-960m-notebook-pmu348659
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    İş için Notebook Tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.