Şimdi Ara

Oyun için neden bilgisayar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyun oynamak için konsol değilde neden pc tercih ediyorsunuz merak ettim
    Forumlarda goruyorum millet 3000-5000tl ye oyun bilgisayarı diye bilgisayar topluyor o paraya
    paraya lcd/led tv+konsol yapılır bide ustune pc alınır hatta dahada parası kalır :)

kısaca toparlacak olursam neden bi ps3 felan değilde pc?

• ust seviye bir oyun bilgisayari ile full hd oyun keyfine varamamissiniz hissi yaratti bu soru bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 10 Kasım 2011; 17:16:57 >
  • bende 106 ekran tv+ps3 var yine de pc'de oynadığım oyunun tadını bulamıyorum
    fifa ve god of war serileri dışında da açasım gelmiyor ps3'ü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

ust seviye bir oyun bilgisayari ile full hd oyun keyfine varamamissiniz hissi yaratti bu soru bana

ayni keyfi konsollar vermiyormu? fark ne onu anlatirmisiniz acaba?
  • oyun olarak diyosan sadece mgs4 için bir ps3 alamam doğrusu, onun dışında da oynayacaklarımı pcde oynarım. kolla fps mi oynanır allasen
  • İkisi de aynı şey değil, her oyun konsolda her oyun da pc'de keyfili olmaz yerleri ayrıdır.
  • Pc
    -Pc'de klavye ile oynamak istemiyorsan, Pc'ye kol takabilirsin
    -Oyun bilgisayarı toplarsan en iyisi 1500lira yeterlidir, istediğin oyunuda oynarsın. 3000-5000lira sallamasyon olmuş.
    -Pc'de zaten istediğin herşeyi yaparsın, istediğin gibi kişiselleştir, istediğin donanımı ekle falan.
    -Şuan için Pcde tüm işlemler için biraz bu tür şeylere ilgi duyman gerek yoksa işkence haline gelir, herşeyi parayla yaptırmak zorunda kalırsın.

Konsol
    -Konsol her zaman kısıtlıdır.
    -Konsolda sürücü falan, yok sistem çöktü gibi şeylerle uğraşmazsın. Tak çalıştır mantığı vardır.
    -Pc'den anlamayanlara şiddetle tavsiyem oyun için konsol almalarıdır.

Özet pc her zaman için konsoldan iyidir. Ama uğraşmayı sevmiyorsan oyun için kesinlikle konsol almalısın.

Birde şu gerçek vardır ama buna konsolcular inanmak istemez. İki ayda bir yeni teknoloji çıkartan pc elbetteki her zaman için konsollardan daha iyi olacak, bunu düşünmek bile yeterli.
    2011 itibariyle pc konsoldan 10kat daha güçlüymüş. Sonuçta istediğiniz testi yapın pc önde olacaktır.
     Oyun için neden bilgisayar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 10 Kasım 2011; 18:44:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artık devir değişti
    1000lirası olan gitsin konsol alsın
    2000-3000 tl varsa pc lüksüne kavuşssun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

ust seviye bir oyun bilgisayari ile full hd oyun keyfine varamamissiniz hissi yaratti bu soru bana

bu mesaji konusunu herkes dusunsun.alip da almak icin degil p4 makina bile olsa tadini cikar demek istemis konu...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgw7

Selamlar arkadaşlar,

Oyun oynamak için konsol değilde neden pc tercih ediyorsunuz merak ettim
    Forumlarda goruyorum millet 3000-5000tl ye oyun bilgisayarı diye bilgisayar topluyor o paraya
    paraya lcd/led tv+konsol yapılır bide ustune pc alınır hatta dahada parası kalır :)

kısaca toparlacak olursam neden bi ps3 felan değilde pc?

merhaba.

http://www.uruniste.com adresinde bir servisi hizmete soktuk.

Bir ürün veya hizmet satın alacağın zaman buraya mesaj bırakıyorsun. Site de bu mesajını ilgili firmalara iletiyor.

Firmalar da sana seçenekleri ile ilgili geri dönüş yapıyorlar. Sen de bu seçenekler arasında değerlendirme yaparak dilediğin firmadan ürün/hizmeti alıyorsun.

Hizmeti kullanmak için ücretsiz olarak üye olman yeterli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.