Şimdi Ara

Oyun için ne kadarlık reklam bütçesi ayırmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir oyun yaptirip yayinlamayi dusunuyorum ama bu oyuna ne kadarlık bir reklam bütçesı ayırmam gerektigini bilmiyorum son zamanlarda artan dolar kuru mobil uygulama gelirlerinize yansidi mı acaba yani şuan da turkiye içi veya dışında ki tiklama başina kazançlar ne durum da bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Bu arada Yaptıracağım oyun android platformda yayinlanacak ve dili İngilizce olacak ama türkçe dil seçenekli olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Game dev etkinliğine katıldığım dinlediğim kadarı kadarı ile mesele deneme yapmak. Yani 100 Tl reklam ver. 101 tl veya fazlasını kazandırıyorsa devam et. Yoksa başka plaform dene. Bir kaç platform sonra koydugun para dan fazlası gelmiyorsa (klasik ticaret) oyun güzel de olsa bırak. Reklam yapma. Sonuçta amaç para kazanmak.
  • CPI, ARPU'dan kucukse sonsuza kadar reklam basabilirsin. cunku kazancin yatirdigindan fazla olacak. tabi diger masraflari gozardi ediyorum.

    bunu bilmenin tek yolu oyunu publish edip metriclere bakmak. reklam kampanyan icin de devamli test basip CPI dusurmek.

    tabi bunlarin hic biri kolay is degil. bunlari adam gibi becerirsen ve devamlilik saglarsan ketchapp, voodoo, zynga gibi oluyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.