Şimdi Ara

Oyun için Klavye tuş kombinasyon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sevgili arkadaşlar

Windows 10 kullancısıyım. Güncelleme ile ilgili olduğunu düşünmüyorum ama her detayı paylaşmak istedim. Geceden güncelleştir ve kapat diyerekten bugüne uyandım. Sabah rutin csgo oynadım, bir kaç oyun daha girdim herhangi bir sorun yaşamıyordum. Ta ki bu dakikaya kadar. Arkadaşlar ile maça girdik csgo'da, normalde W tuşuna basılı tutarken R tuşu ile Reload yapabilir, Shift ile ve W tuşu ile birlikte diğer yön tuşlarını aynı anda kullanabilirsiniz. Ki bende kullanıyordum. Ama ne olduysa şimdi W tuşuna basarak ctrl ye de aynı anda basayım diyorum. Kabul etmiyor. Ctrlye basıp sonra W tuşuna basayım ilerleyeyim diyorum ileri gitmiyor. W tuşu ile ileri giderken zamandan kazanıp Reload yaparak koşayım diyorum R tuşu reload atmıyor. Özetle, tuhaf ve daha önce yaşamadığım bir sorun ile karşı karşıyayım. Benzer durumu daha önce yazıp çözebilen varsa, ya da farklı görüşlere sahip ve beni çözüme kavuşturacak arkadaşlar varsa, bilgilerini paylaşarak yardımcı olmalarını isterim.

Saygılarımla,

• Kendi kendine düzeldi arkadaşlar. Konu kilit...
  • Helpis H kullanıcısına yanıt
    Klavye ile alakalı hocam başınıza tekrar gelirse diye söylüyorum çıkarıp takın olmazsa pc reset düzelecektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.