Bu 3 üründen hangisi daha iyidir? (Oyun ve hd film için) Başka modellerden tavsiye ettikleriniz varsa önerirseniz sevinirim.
Kesinlikle bu seçenekler içinde en iyisi Asus.Acer ve Asus 'un işlemcisi Toshiba'nınkinden daha iyi.En iyi Ekran kartı da Gtx 460m bu noktada Asus'u size tavsiye ediyorum.Fakat bunların hepsi taşınabilir değil daha çok masaüstü tarzında kullanılabilecek notebooklar.Bunu bilerek tercih ettiğinizden dolayı fikirlerinize saygı duyuyorum.Kısaca tercihim Asus'tan yana. Mobil ekran kartı sıralaması için; http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html linke göz atabilirsiniz.İşlemciniz zaten kesinlikle I7 2630qm olsun.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Bu bilgisayar, verdiğim linkteki Asus G73'ten daha mı iyidir?
compusa.com daki asustan kesinlikle daha iyi değildir.Sistemler birbirine yakın olsada ekran kartı olarak gtx 460m ,gt 550 m den cok daha iyidir.
Yorumlarınız için teşekkürler. Peki bu laptoplar düzeyinde önerebileceğiniz daha iyi modeller var mı? (1500$'ı geçmeyecek şekilde)
ABD den alacağınızı söylemiştiniz,bana sipariş verebileceğiniz sitelerini yollayın bakarım ve alternatif çıkarmaya çalışırım.Ama Asus tan daha iyi bir ürün çıkacağını sanmıyorum.İçindeki bileşenler en üst seviye çünkü.
alienware bakın ozaman
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme