Şimdi Ara

oyun için bu sistem nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• F/P açısından gayet iyi olmuş.

HDD sorun çıkarmayacaktır, HDD'nin oyunlara etkisi sıfıra yakındır, sadece yüklemeleri biraz uzun sürebilir.

Eğer elektroniğe elin yatkınsa ve göz uyumun varsa(bir parçayı yanlışlıkla başka bir yere takman pek münkün değil) kendin toplayabilirsin. Tek bilmem gereken islemciyi takarken macun sürmeyi unutmamak ve anakart kitapçığını iyi okumak. O kitapçıkta her şey ayrıntısına kadar yazıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

F/P açısından gayet iyi olmuş.

HDD sorun çıkarmayacaktır, HDD'nin oyunlara etkisi sıfıra yakındır, sadece yüklemeleri biraz uzun sürebilir.

Eğer elektroniğe elin yatkınsa ve göz uyumun varsa(bir parçayı yanlışlıkla başka bir yere takman pek münkün değil) kendin toplayabilirsin. Tek bilmem gereken islemciyi takarken macun sürmeyi unutmamak ve anakart kitapçığını iyi okumak. O kitapçıkta her şey ayrıntısına kadar yazıyor çünkü.

öncelikle çok sağol hocam. peki macun parçayla beraber mi gelcek yoksa ayrı olarak almam mı lazım ?
  • Genelde soğutucunun altında oluyor ama sen yinede ayrı olarak al.
  • quote:

Genelde soğutucunun altında oluyor ama sen yinede ayrı olarak al.

teşekkürler. son olarak bu anakartla oc yapabilir miyim yani iyi olur mu bu kartla beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: besmelesiz

quote:

teşekkürler. son olarak bu anakartla oc yapabilir miyim yani iyi olur mu bu kartla beraber

Anakartı z77a-gd55 alırsan sisteme daha uyumlu bi parça almıs olursun ama yinede karar senin..
  • Evet yapabilirsiniz ama harikalar yaratmasını beklemeyin. Z77 için giriş seviyesinde bir anakarttır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE SON HALİYLE SİSTEM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mayas009

quote:

quote:

Anakartı z77a-gd55 alırsan sisteme daha uyumlu bi parça almıs olursun ama yinede karar senin..

tam bu anakarta bakıyodum ben de sanırsam bundan alcam
  • Sistem gayet güzel. Ramleri 8GB yapmanda fayda var.
  • quote:

Evet yapabilirsiniz ama harikalar yaratmasını beklemeyin. Z77 için giriş seviyesinde bir anakarttır.

mesela i5 2500k arkadaşın anakartıyla nereye kadar oclenebilir ? aynı kombinasyonu bende düşünüyorum da gd55'de yok teknobiyotikte. Şöyle 4.5 seviyesine falan çekilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Unknown

Sistem gayet güzel. Ramleri 8GB yapmanda fayda var.

şimdilik tek modül olarak kalcak 1-2 aya kadar 8 gb yaparım büyük ihtimal
  • quote:

quote:

Tek modül ramden fazla verim alamazsınız. Ram sayısı ne kadar fazla ise o kadar performanslıdır. 2 tane 2 GB > 1 tane 4 GB'tan.
  • ayrıca araştırdım fiyatlarını bu parçalara bakan arkadaşlar en ucuza aşağıda yazdıklarımdan bulabilirler sanırsam

hd7850 - eksen bilgisayar- 587TL

i5 2500k -sanal market-470TL

msi z77-gd55-vatan-330TL

Akasa 600w- teknobiytik-210tl

Corsair veng. 1600mhz 4gb- eksen bilgisayr-60 TL
  • quote:

quote:

quote:

Tek modül ramden fazla verim alamazsınız. Ram sayısı ne kadar fazla ise o kadar performanslıdır. 2 tane 2 GB > 1 tane 4 GB'tan.

1-2 aya kadar bir tane daha alacagım ondan dolayı tek modül 4gb aldım ilk olarak.ekim ayı gibi bi tane daha alacağım aynısından
  • ayrıca bir sorum daha var 19' monitörüm var ancak bu hd7850 de ona uygun çıkış var mı bilmiyorum çevirici tarzı bir şey mi kullanmam gerekiyor

vehttp://www.sanalmarketim.com/urun/029250d79b3ce89bf7bf25ac8df12ca9/INTEL-Core-i5-2500K-3.30GHz-6MB-Vga-Lga1155-Islemci bu işlemci kendi fanıyla birlikte geliyor değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besmelesiz -- 2 Ağustos 2012; 19:41:29 >
  • quote:

ayrıca bir sorum daha var 19' monitörüm var ancak bu hd7850 de ona uygun çıkış var mı bilmiyorum çevirici tarzı bir şey mi kullanmam gerekiyor

vehttp://www.sanalmarketim.com/urun/029250d79b3ce89bf7bf25ac8df12ca9/INTEL-Core-i5-2500K-3.30GHz-6MB-Vga-Lga1155-Islemci bu işlemci kendi fanıyla birlikte geliyor değil mi ?

hocam ekran kartı kutu içeriğinde dvi-vga dönüştürücü bulunur bunu ekran kartına takarak her türlü monitörde kullanabilirsin vede i5 2500k stok fanla birlikte gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.