Şimdi Ara

Oyun için 450 TL ye sistem tavsiyesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler pc min aniden arizalanmasi ve 10.senesini dolduracak olmasi sebebiyle sistemi yenileyebilirim duruma gore o nedenle sizin tavsiyeleriniz benim icin cok onemli. Bütcem 400 lira sadece kasa ici parcalar icin. Pc sadece muzik,dizi,film indirmek ve lol-dota oynamak icin kullaniliyor ve kullanilacak da ama dedigim gibi gta 5 i orta seviye kasmadan da oynatirsa mukemmel olur. Soylediklerime gore tavsiyelerinizi bekliyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el kasalara bakabilirsin. Sıfırı zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1kalite34 -- 14 Aralık 2015; 15:37:25 >
  • 375 tl ye, amd a4 4000 3.2 ghz islemci,amd a68 hm ddr3 2133 mhz anakart,2 gb ddr3 kimgston ram,ekran karti 1 gb amd hd 8000,nasildir sizce ve 375 tl eder mi ?

• Seni idare eder

• Oyun için derken
    örnek: GTA SANANDREAS,GTA VİCE CİTY, GTA 3, GİBİ OYUNLARI oynarsın bu sistemle +700 TL GÖZDEN CIKARMAK GEREK!
  • 450 ile çok zor, en azından 800 lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 375 tl ye, amd a4 4000 3.2 ghz islemci,amd a68 hm ddr3 2133 mhz anakart,2 gb ddr3 kimgston ram,ekran karti 1 gb amd hd 8000,nasildir sizce ve 375 tl eder mi ? Ve benim eski sistemle kiyaslandiginda (asus m2npv-mx anakart,2 gb ddr2 800 mhz ram,1 gb ati 5570 serisi ekran karti,amd cift cekirdek 2.0 ghz islemci) yeni sistem cok daha iyidir degil mi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.