Bildirim
oyun hamuru 24'lü 1,61 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kargo 7 tl kaçınn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burda 1.5tl
https://www.epttavm.com/tr/item/1622269_alpino-plastilina-24-lu-kt.-plaka-oyun-ham.-dp-915/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 12 Mayıs 2015; 2:38:14 > -
quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
https://www.tekzen.com.tr/alpino_plastilina_24_lu_kt_plaka_oyun__/2196469
Teşekkürler çoklu alımlarda iyi fiyata geliyor 5 paket aldım
Kargo ücreti 2 tl bunun 3.5'a geliyor toplamda. Sağlık konusu beni düşündürdü yalnız. -
Tekzende tane veya kutu olarak belirtilmemiş hak iddaa edebilirmiyiz kutu olarak
Eptt de adet fiyatidir yazmis.
quote:
Orijinalden alıntı: cracker71
Tekzende tane veya kutu olarak belirtilmemiş hak iddaa edebilirmiyiz kutu olarak
24 lü ise bedava benzer ürünün palydooh markalısını 30 tl'ye almıştım. muhtemelen tane fiyatıdır ama cünkü sanalpazarda fiyatları 40 tel civarında hephttp://www.sanalpazar.com/24-Adet-Alpino-Oyun-Hamuru-Plaka-24-Lu-50-Gr-12-Renk-Dp-915__isp42392064
24*1,61= 38 tl ...
-
2 ay önce goldmaster 10 inç olan dijital çerçeveyi 13 tl den sattılar yanlış fiyatla, 12 adet aldım,hepsini de yolladılar. bakalım bunu da yollayacaklar mı... -
quote:
Orijinalden alıntı: candyman
2 ay önce goldmaster 10 inç olan dijital çerçeveyi 13 tl den sattılar yanlış fiyatla, 12 adet aldım,hepsini de yolladılar. bakalım bunu da yollayacaklar mı...
Bizim niye haberimiz olmadı bundan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Çünkü o ölücünün ölücüsü!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mezarcılar avda (Buna ben de dahil olmak üzere )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewarrr -- 12 Mayıs 2015; 7:51:34 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aldım 1 adet olmadı iade ederiz. iade edince kargo parasınıda geri veriyorlarmı?
Tekzenden alan arkadasim kargon geldi mi adet mi kutu mu o fiyat,benim bildigim en iyi bi kac markadan biri
Sayfa açılmıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: candyman
2 ay önce goldmaster 10 inç olan dijital çerçeveyi 13 tl den sattılar yanlış fiyatla, 12 adet aldım,hepsini de yolladılar. bakalım bunu da yollayacaklar mı...
Böyle şeyler yapıp ticaret amaçlı .....sonra buraya yazıp ekşi sözlüğün ağzına düşüyorsun ... -
Arkadaşlar 1 adet mi geliyor yoksa 1 kutu mu yani 24'lü mü geliyor??
24 adet oyun hamurunun 1,5 TL'ye satılacağını pek sanmıyorum. -
Banliydim a dostlar...
Ticari amacli almadim alip da asla satmadim bu zamana kadar.bi isyerine iki eve akrabagaya ese dosta dedim 2 tane kaldi elimde...
Simdi tekzenden telefon geldi hangi renk yollayaylim 5 adet almissiniz diye,o kutu halinde degil mi dedim,yok efendim tane fiyati dedi,bende orada 24 lu kutu yaziyor dedim. Ben size eri donus yapacagim dedi... bakalim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tod süper dolu paket
- maaşını getir kampanyası
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- burger crush hile
- ticket geçen marketler ankara
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X