Şimdi Ara

Oyun hakkında bir kaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. oyunun mantığını vb herşeyini öğrendim sayılır. ama birkaç sorum olucak pro arkadaşlara.

1:kaç lv olduktan sonra yapay zekalara karşı oynamayı bırakmalıyım?
    2:oyuna para yatırmadan rün dizebilirmiyim? rünleri nasıl bir mantığa veya algoritmaya göre dizmeliyimki görsün?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: warkofficial

arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum. oyunun mantığını vb herşeyini öğrendim sayılır. ama birkaç sorum olucak pro arkadaşlara.

1:kaç lv olduktan sonra yapay zekalara karşı oynamayı bırakmalıyım?
    2:oyuna para yatırmadan rün dizebilirmiyim? rünleri nasıl bir mantığa veya algoritmaya göre dizmeliyimki iş görsün?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

1-Kendini hazır hissetigin anda bırak.
    2-Oyuna para yatırmadan rün dizebilirsin.Kullanacagın karaktere görede rünlerini dizersin.
  • 1. Kendini hazır hissedene kadar oyna çünkü pvp de karşına senin seviyene yakın kişiler gelecek

2. En az 20-25 lvle kadar rünlere hiç bulaşma en iyi rünler 20 lvlde açılır daha sonra oynadığın tarza göre rün dizersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunda mantık yok. sanailk başta eğlenceli gibi gelsede ileride sadce stress e yol açıcak. bi gif vardı bulamadım lol u özetleyen belki birileri atar.dertsiz başına dert alma git başka bi oyun oyna.
  • cevaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.