Şimdi Ara

oyun gerksinimleri neden yüksek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pcde oynadığımız oyunların bukadar sistem yemesinin normal mi özellikle ekran kartı ve ram için

• eeeee oyunlar artık git gide kalite olmaya başladı olsun o kadar da dimi? Aslında olmasın yaf!
  • Kasıtlı böyle adamlar ekran kartı ram işlemci vb. satmak için oyun firmalarıyla anlaşıyolar oyun firmaları reklamlarını yapıyo onların yok sistem gereksinimlerini ona göre düzenliyolar filan. Ee bizde elimiz mahkum mutlaka değiştirmek zorunda kalıyoruz sistemimizi Aynı pc ile 5 yıldan fazla dayanan varsa helal olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

Kasıtlı böyle adamlar ekran kartı ram işlemci vb. satmak için oyun firmalarıyla anlaşıyolar oyun firmaları reklamlarını yapıyo onların yok sistem gereksinimlerini ona göre düzenliyolar filan. Ee bizde elimiz mahkum mutlaka değiştirmek zorunda kalıyoruz sistemimizi Aynı pc ile 5 yıldan fazla dayanan varsa helal olsun..

+1

bırak 5 yılı 3 yıl dayansak oda yeter 1 2 senede ekran kartı değiştirmek zor oluyor ya

• ya 3dmark06 nın demolarındaki grafiklere baktım.vallahi o demonun o kadar kasması kesinlikle saçmalık.yahu 0 fps görülürmü bu sistemler ile o benchmark tan yahu

isteseler onları 60 fps de oynatırlar ama hay ben bu şerefsizliğin
  • İsyan Artık kasan oyunlar istemiyooozz

• ahh ahh 3dfx günlerim aklıma geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

ahh ahh 3dfx günlerim aklıma geldi

3dfx kartlari neydi oyle ,ana kart gibi

• hehe öyle valla dev gibi karttı ilk taktığım gün nfs hot pursuit açıp oynamıştım o grafiklere hayran kalmıştım nerdeen nereye yaw ama hep giden bizim cebimizdeki para ve değerli zamanımız oldu maalesef.
    topiği açan kardeş işte bu yüzden kasıyor bu oyunlar bizi bitirmek için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

quote:

Orjinalden alıntı: Lord

ahh ahh 3dfx günlerim aklıma geldi

3dfx kartlari neydi oyle ,ana kart gibi

• tabii ki de teknolojik yapı artık ilerlio... oyunlar daha da gelişçek... biz de güzel bi oyun gelişimine ayak uydurmak istiorsak iyi bi Pentium ve RAM bulmaya çalışıoruz...

mesela Windows Vista çıkıo... ekran görüntülerini görenler, Tema paketini (bnm kullandıım) veya Beta sürümünü kullananlar görmüşlerdir, görünümü ve özelliklerini geliştirmişler.. evet RAMden yiyio, ekran kartı performansı da büyük ihtimal biraz düşürcek ama naapalım gelişen PCye ayak uydurmak gerek...

mesela son zamanlarda bazı oyunların Kurulumu da acaipleşti... alıştıımız Setup sistemi bu oyunlarda yok, onun yerine WinRAR ile dosya ayıklama vb yollar var.... herşey gelişip gidio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 24 Ocak 2006 9:55:16 >
  • Bazı oyunlar wardır grafikleri berbat olmasına rağmen çok sistem isterler bazıları wardır ki mühkemmel grafikleri olan... işte burda iş oyunu yapanlarda bitiyor oyunun kodlaması üzerinde daha çok çalışsalar çok iyi optimize etseler bunların hiçbiri olmaz.
  • SÖMÜRGECİLER!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: pinky demon

Bazı oyunlar wardır grafikleri berbat olmasına rağmen çok sistem isterler bazıları wardır ki mühkemmel grafikleri olan... işte burda iş oyunu yapanlarda bitiyor oyunun kodlaması üzerinde daha çok çalışsalar çok iyi optimize etseler bunların hiçbiri olmaz.

+1
    optimizasyona en az grafikleri geliştirmenin yarısı kadar zaman ayırsalardı şimdi böyle kasarmıydı oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Raistlin|

ya 3dmark06 nın demolarındaki grafiklere baktım.vallahi o demonun o kadar kasması kesinlikle saçmalık.yahu 0 fps görülürmü bu sistemler ile o benchmark tan yahu

+1000
    Abi bu zaten ayrı saçmalık ekran kartı alıcakken kartın 3dmark sonuçlarına hiç bakmıyorum zaten. Kendim de yapmıyorum 3dmark. Bırakın bu olayı oyunda kaç fps veriyo bu önemli yani. Ona bakarak alıyorum parçaları..

• quote:

Orjinalden alıntı: |Raistlin|

ya 3dmark06 nın demolarındaki grafiklere baktım.vallahi o demonun o kadar kasması kesinlikle saçmalık.yahu 0 fps görülürmü bu sistemler ile o benchmark tan yahu

Abi o grafiklerde adamlar resmen millet artık kartlarını yenilesin Ya da CPu larını degistirsin diye zorlamıslar lan 5 FPS yi bile goremedigim yereler oldu bea nedir bu resmen dalga geciyorlar...Bi de SM 3 destegi vermeyen kartları hic soylemiyorum bile bu arada Tugi sende 6600 GT var kac aldın abi 3dmarktan...

• buda donanım geliştiren firmaların stratejisi böyle yapmassa bir kişi pc sini 5 yıl donanım değişikliği yapmadan kullanırsa adamlar nasıl para kazanacak athlon, venice H.T., DDR 2 SATA PATA diyor parayı götürüyor. tabiki bu gelişimle beraber yüksek kaliteli oyunlar oynuyoruz. yada bütçemiz yettiğince oynamaya çalışıyoruz.
  • gelişen dunya arkadaslar niye isyan ediyosunuzki matbaaya karsı cıkan biz elle azarız diyen hattatlar gibisiniz..istemiyosanız oynamıycaksınız yada eski oyunların grafikleri cok hosunuza gidiyorsa almıycaksınız hardware bu bukadardır yeni sistemimde eski makinemi kasan cmrae3 oyununu simdi zevkle butun ozellıkler acık oynuyorum halbuki eskiden param olsaydı ozaman zevkle oynıycaktım hic bagırıp cagırmaya gerek yok..ne kadar ekmek okadar kofte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablosredeyes

gelişen dunya arkadaslar niye isyan ediyosunuzki matbaaya karsı cıkan biz elle azarız diyen hattatlar gibisiniz..istemiyosanız oynamıycaksınız yada eski oyunların grafikleri cok hosunuza gidiyorsa almıycaksınız hardware bu bukadardır yeni sistemimde eski makinemi kasan cmrae3 oyununu simdi zevkle butun ozellıkler acık oynuyorum halbuki eskiden param olsaydı ozaman zevkle oynıycaktım hic bagırıp cagırmaya gerek yok..ne kadar ekmek okadar kofte..

bi nevi öle ama kasması biraz kötü oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanuni001

buda donanım geliştiren firmaların stratejisi böyle yapmassa bir kişi pc sini 5 yıl donanım değişikliği yapmadan kullanırsa adamlar nasıl para kazanacak athlon, venice H.T., DDR 2 SATA PATA diyor parayı götürüyor. tabiki bu gelişimle beraber yüksek kaliteli oyunlar oynuyoruz. yada bütçemiz yettiğince oynamaya çalışıyoruz.

katılıyorum bütçemizin yettiği kadarı ile oynamaya çalışıyoruz...
    ama kendimizi kasıyoruz bazen... oda kötü oluyo sonucu bazen ama
    bazende tatlı olabiliyor sonu...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.