Şimdi Ara

Oyun Geliştirmede Kariyer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 17 yaşındayım. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum ve bilgisayar mühendisliği alanını seçeceğim. Oyun geliştirme alanında kariyer yapmak istiyorum. Fakat bu konuda Türkiye'de iş imkânları çok varmı ve bana ne tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Kimseyi üniversite mezunu diye işe almıcaklarını bilerek yazıyorsundur umarım bunları. Önemli olan kendini geliştirmek
  • O konuda fazlasıyla bilgi sahibiyim. Fakat Türkiye'de bu konudaki iş imkânları ne seviyede onu bilmiyorum.

• kardeşim türkiyede iş olanakları gelişmekte teknolojik şirket olanağı geliştikçe iş imkanıda gelişecek. türkiyede oyun konusunda en büyük şirket crytek duymuşsundur.onun dışıda şirketler vardır kesin ama en büyüğü buydu son zamanlarda crytek in maaş ları ödemediği batmakta olduğu falan söyleniyor ama 4 yıla büyük şirketler kurulur gibi geliyor. tabii hiç mi yok var tabii mobil oyun geliştiren şirketler çoğaldı gibi ama onlarda çok eleman almıyor en olmadı hepsiburada morhipo falan gibi e ticaret sitelerinde başlarsın progamcılığa sonra oyun geliştiren bi firmaya girersin . haa tabii kendinde küçük mobil oyunlar yapıp belli bi gelirden sonra kendi oyun şirketini kurabilirsin.

• SiberDayı S kullanıcısına yanıt
    Crytek türk asıllıdır sadece başı türkdür almanyada büyümüş gelişmiş bir şirkettir. Onun yerine talewords'ü örnek verseydin daha iyi olurdu :)

Soruya gelecek olursak arkadaş haklı iş imkanları hızla gelişmekde özellikle oyun sektöründe

• Crytek in son zamanlarda batma konusu vs de daha fazla gündeme geldiğinden ilk o aklıma geldi ama haklısın "talewords" daha iyi bir örnek olabilirmiş.
  • İşinde iyi olduksan sonra her türlü bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.