Şimdi Ara

oyun bitimine az kala itemleri satmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun bitimine yakın itemleri satıp 12-13k parayı bir arada gormek cok hosuma gidiyor, ad isem full rabadon yada 2 ie 2 warmog falan alıyorum. Varmı benim gibi problemli bu tarz takıntıları olan? :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nexus yarı candan oyun döndüğünü gördüm defalarca ,böyle bir riske girilmez :D
  • Yapmadım pekte yapmam eskiden ne kullanmışım lan ben diye baktığım oluyor arada
  • Adcye hydra melee heroya runaan filan alıyorum
  • Kha oynarken tam oyun bitti diye itemleri satıp 2 tane rabadon ve Void staff falan aldım ve oyun bitmedi tekrar town gidip alabilecegim ad itemlerini tekrar aldım neyseki kazandık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drazah -- 16 Ocak 2014; 22:42:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drazah

Kha oynarken tam oyun bitti diye itemleri satıp 2 tane rabadon ve Void staff falan aldım ve oyun bitmedi tekrar town gidip alabilecegim ad itemlerini tekrar aldım neyseki kazandık

town :D
  • eski buildlerime bakmak için öyle birşey yapmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kha oynarken tam oyun bitti diye itemleri satıp 2 tane rabadon ve Void staff falan aldım ve oyun bitmedi tekrar town gidip alabilecegim ad itemlerini tekrar aldım neyseki kazandık

metin2 detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

metin2 detected

Yok læ metin2 silkroad knight falan hiç oynamışlıgım yok town dedim niye öyle dedim bende bılmıyorum genelde base diyorum ama neyse cok konustum
  • 78 hp li nexsusn etrafında dans eden nidale vardı. vurmadı nasıl olsa biter diye

oyun döndü. nidale 4x report yedi

rankedda oldu bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

quote:

metin2 detected

Town, Knight terimi.

Ben de cok yaziyordum zamaninda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.