Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı toplayacağım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hazır sistemden vazgeçip kendiniz toplamaya karar verdiniz sanırım. Sistemi 2200G ve RX570 ile kuruyorsunuz değil mi?

Güç kaynağı için için para kalsın. Güç kaynağı çok önemli. Bütün donanımları güç kaynağına emanet edeceğiz
    Link attığınız güç kaynakları kalitesiz! Güç kaynağından anlamayan kullanıcılar hemen böyle ucuz ürünlere yöneliyorlar.

Kasa konusunda dikkat ettiğim en önemli konu önden hava alabilecek yapıda olması. Gördüğüm kadarıyla bu kasanın da ön panelinde yeterli hava kanalları var. Gerisi sizin zevkinize kalmış. Zevkinize uygunsa alınabilir. DEMİŞTİM AMA DÜZELTİYORUM. Az önce dikkatle incelediğimde arka fan yuvasının 80mm olduğunu gördüm ve tavanda da fan yuvası olmadığı için hava tahliyesi yetersiz kalabilir. Başka model araştırmanızı öneririm. Örneğin şöyle bir şey olabilir:
    urun.n11.com
    Dark N5 3x12cm Mavi Led Fanlı Full Temperli Cam Yan Panel Usb 3.0 - n11.com
    https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/dark-n5-3x12cm-mavi-led-fanli-full-temperli-cam-yan-panel-usb-30-P356460012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i20_20 -- 18 Haziran 2019; 0:46:56 >

• i20_20 İ kullanıcısına yanıt
    şuan toplayacağım sistem için sadece psu kaldı fakat işlemciden şüpheleniyorum yetmeyebilir diye, hazır sistemde arada çok fazla fps farkı olurmu sizce yoksa 10 20 fps gibi bir farkımı olur aklımda o kaldı aralarında neredeyse fark yok çünkü fiyat açısından.

Bu arada önceki mesajımı düzenledim, gözünüzden kaçmış olabilir, kasa ile ilgili bölümü tekrar okuyun lütfen.

Orijinalden alıntı: i20_20

İşlemci farkından çok FPS farkı olmaz. İşin büyük yükü ekran kartında olur zaten. 2200G o ekran kartlarını besler, sıkıntı olmaz. RX570'de karar kıldınız değil mi?

Bu arada önceki mesajımı düzenledim, gözünüzden kaçmış olabilir, kasa ile ilgili bölümü tekrar okuyun lütfen.
    evet rx570 alıcam, ve kasa olarak bu uygunmudur:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swolly -- 18 Haziran 2019; 0:55:23 >

• swolly S kullanıcısına yanıt
    Bu kasanın ön panelinde havalandırma kanalları yok gördüğüm kadarıyla. Yukarıda önerdiğim Dark N5 model kasayı beğenmediniz mi? Onun havalandırması daha iyi.
    Rampage Redsky 4*12cm Kırmızı Fan Siyah Cam Pencereli Oyuncu Kasa - n11.com
    https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/rampage-redsky-412cm-kirmizi-fan-siyah-cam-pencereli-oyuncu-kasa-P324106980

ezcool ssd, patriot ram ve yukarı attığım kasayı aldım şuanlık, psu olarak :
    urun.n11.com
    Gamepower Gp-650 650w 80 Plus Power Supply Güç Kaynağı Yeni Seri - n11.com
    https://urun.n11.com/guc-kaynagi/gamepower-gp-650-650w-80-plus-power-supply-guc-kaynagi-yeni-seri-P271155106

Alıcam ileride rx580 alırsam yada başka bir ekran kartı bu psu yeterli olurmu. ve ryzen 3 2200g desteklermi rx580 i

• swolly S kullanıcısına yanıt
    Kasa fiyatına göre iyi görünüyor. Fotolarda net belli değil ama önde havalandırma kanalları var sanırım.

Güç kaynağı olarak yetmesine yeter hatta 650w çok bile gelir ama kalitesi şaibeli. 650w güç kaynağı 323 TLye satılıyorsa kalite olarak pek bir şey beklememek gerek bence. Ürün açıklamalarında da tutarsızlıklar gördüm. Orta ve uzun vadede stabilite sorunları yaşayabilirsiniz. Ucuza kaçmak istiyorsanız alın ama ben güvenemedim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.