Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı Karşılaştırma Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini almalıyım? kasa kalitesi, donanım, şarj süresi vs..
    https://www.notebookadresi.com/asus_g75vx-cv056h_notebook?keyword=cv056h

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge70-2oe049xtr-core-i74700mq-8gb-128gb-ssd-750gb-gtx765m-2gb-173-full-hd-freedos/p_48337/
    tavsiye laptop varsa bu civar olsun fiyatı
    laptop almak icin uygun zamandamıyız beklemelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.pcdepo.com/msi-nb-gt60-superr-2oc-031tr-notebook-urun10246.html. ekran kartı diğer iki modelden daha iyi. Ssd kapasitesi sizin burada belirttiğiniz msi'dan daha fazla. Belleği 16, asus da 16, sizin gösterdiğiniz msi 8. 8 iyi güzel de madem bu kadar para vereceksiniz, 16 daha mantıklı elbette. Asus ile Msi nb gt60 9 hücreli pile sahip yani daha uzun süre gider. İşlemci bazında asus'unki 3. nesil, diğer iki msi'ın 4. nesil daha iyi diyebiliriz. Msi nb gt60 asus'tan çok daha hafif. Tek eksiği 17 inch değil.
  • linke tklyorum 404 diyor yenilermisin

• asus modeli g75 serisi tokatlar msı ı sadece donanım deil kasa ve servis kaliteside önemlidir
  • wonderlands kullanıcısına yanıt
    peki 3d demiş ne kadar iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

3d programlarda hepsinde son derece iyi performans verir

ancak 3d programlarında 3-4 saatte kadar olan renderlarda yine performans alır

4 saat üzerine render alıcak isede o makina deil kserisi ekran kartına sahip olmayan hiçbir makina performans veremez k4000 k5000 ekran kartına gerek vardır 4 saat üzeri render işlemleri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderlands

quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

3d programlarda hepsinde son derece iyi performans verir

ancak 3d programlarında 3-4 saatte kadar olan renderlarda yine performans alır

4 saat üzerine render alıcak isede o makina deil kserisi ekran kartına sahip olmayan hiçbir makina performans veremez k4000 k5000 ekran kartına gerek vardır 4 saat üzeri render işlemleri için

bu pcyimi kullanıyosun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok hayır doğubankta iyi bir teknik serviste çalışıyorum donanımları iyi biliyorum ve de eski bir teknik ressamım hobi amaçlı 3d modelleme yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderlands

yok hayır doğubankta iyi bir teknik serviste çalışıyorum donanımları iyi biliyorum ve de eski bir teknik ressamım hobi amaçlı 3d modelleme yapıyorum

media marktı aradm 5.400 lira dedi
    galiba en ucuz pcdepoda ama elden almak daha garanti gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.