Şimdi Ara

Oyun bilgisayarı almak istiyorum ne önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene bir bilgisayar almak istiyorum pek bilgili değilim bu konularda da nelere dikkat etmem gerekir? Bunun yanında tavsiyelerinizi de almak istiyorum.

Monster abra v9.2.2 çok iyi diyorlar onu düşünüyorum onun dışında önerileriniz var mı 3.5-5 fiyat aralığım var. Bu civarlarında tavsiyeleriniz var mı acaba. Bir de dediğim gibi pek anlamıyorum alırken hangi özelliklerine dikkat etmem gerekir? Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende araştırıyorum bilgisayar aklıma en cok yatan bilgisayar bu belki sanada fikir olur.
    http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7567-4b70d128f161c-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-4gb-gtx1050ti-156-ips-freedos-pmu357449
  • Ben de ilk sizin gibi düşündüm konu açarak da fikirlerimi paylaştım. Fakat şu an DELL'e daha yakın gibiyim. Açtığım konunun linkini aşağıdan atıyorum siz de incelersiniz konuyu.

https://forum.donanimhaber.com/dell-7567-vs-monster-abra-a5-v9-2-2--128134927
  • Beyler dell biraz sıkıntılı marka diyorlar arkadaşlar kurulum falan gerekiyormuş galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr Lightman

Beyler dell biraz sıkıntılı marka diyorlar arkadaşlar kurulum falan gerekiyormuş galiba

Ne kurulumu fredos olmasindan bahsediyosan o sıkıntı degilmis.

• FreeDOS işletim sistemsiz anlamına gelir.Yani siz kurucaksınız işletim sistemini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPowerKing -- 4 Ağustos 2017; 13:47:51 >
  • 5K'ya kadar bütçeniz varsa başa Dell 7567'yi, sonra Monster'ı yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlideToUnlock -- 5 Ağustos 2017; 14:16:2 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.