Şimdi Ara

Oyun başı bile tekleyen 'Heimerdinger' sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu iğrenç hero oyun başı bile tekliyor.Özellikle turretları acayip derecede vuruyor.Bunu engellemenin bi yolu falan yok mu ? Büyü direnci çıkıyorum herif yine de tekliyor.

• Çare syndra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter ile counterlayabilirsin karşısına alınacak karakterler heimera karşı iyi oluyor. Normal game ise falan bir şey yapamazsın item veya taktik yok counterlayacak, defansif oynar ölmezsin farmda biraz geri kalırsın o kadar
  • terörmendinger
  • Teemo al geriye yaslan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free win(Diaya kadar)
  • Ben TF oynarım hala midde safe kalıp farm yapınca trade'e ona 3 katı damage vurabilirsin iş turretlarının ss'lerinden kaçmakta sonuçta dodgelaması çok kolay ss'ler bir de öyle dibine girerseniz tabii o kadar vurur uzağından pokelayıp sonra tüm damage aynı anda bırakmanız lazım hero ayakta kaldıkça damage vurmaya devam ediyor. Mana problemi, gap closer'ı olmayışı, ss'i çok olması çok dezavantajı var biraz iyi kullanın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jungler iken asla heimer a gank atmam.
  • Malzahar veya Syndra almanız lazım karşısına , başka türlü çok zor lanede ezilmesi , bi keresinde adc , ben (support) ve jungle hep birlikte gank atmıştık adam da baya feedlenmişti quadra kill almıştı
  • ulan en son ölüydü turretlar gıdıklıyordu ne ara op oldu yine
  • Bu kadar sinir bozucu hero yok lanede farm yapamıyorum

• karşısına orıanna syndra xerath alın imansızı tokatlayın
  • Ya bence heimi ezemiyorsaniz turretleri kesip para kasin zaten farm yapmıyorlar turretsiz ben vayne mid yapıp heimi ezerim nasil ezemiyorsaniz anlamiyorum

• Ezmek zorunda değilsinki mid oynuyosun mid safe farm yapıp latede ondan daha cok iş yapabilirsin
  • Heimer ilk levelda tekliyormuş asgfagsshahsjs

• Karthus

• Birisi cait demisti ki cidden oyle

• Ya bence heimi ezemiyorsaniz turretleri kesip para kasin zaten farm yapmıyorlar turretsiz ben vayne mid yapıp heimi ezerim nasil ezemiyorsaniz anlamiyorum

• Roam atabilecek karakterler al mesela Kata, Fizz, Ekko vs. eğer Heim gelmeye kalkarsa yolda kesersi gelmezse roam attığın yeri kesersin. Heim'i kendi alanından çıkartman lazım orda güçlü. Jungle'san gank atma yada tanklaşınca at.
  • caitlyn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.