Şimdi Ara

Oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler uzun zamandır dmc god of war tarzı bir oyun arıyorum

Yani fazla bişey olmadan elemanları falan keserek bosslarla falan kapisarak bölüm geçilen combolari olan oyunlardan. İnventory ile uğraşmayı hiç sevmedigimden witcher tarzı oyunları sevmiyorum bir de Side questler vs.. Benim istediğim dümdüz oyunun hikayesinde öyle oynamak böyle bir oyun biliyorsaniz söyleyin lütfen

Ayrıca ilk defa bu bölüme mesaj atıyorum yukarıda konulara falan baktım ama istemeden bi kuralı bozduysam kusura bakmayın

• Blades of Time X Blades ve Darksiders bir incele derim.
    Ayrıca Dark Messiah of Might and Magic bir bak derim Skyrim Fallout 3 vb. oyunlarına ısınmanı sağlar Dark Messiah de istediğin tarzda bir oyun sadece fps görüş açısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apaty123 -- 5 Eylül 2013; 23:24:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaty123

Blades of Time X Blades ve Darksiders bir incele derim.
    Ayrıca Dark Messiah of Might and Magic bir bak derim Skyrim Fallout 3 vb. oyunlarına ısınmanı sağlar Dark Messiah de istediğin tarzda bir oyun sadece fps görüş açısı.

Fallout ile skyrimi bitirdim zaten genelde rpg oynarım ama artık sıkıldım dümdüz bişey görevleri takmadan ilerleyebilecegim bir oyun arıyorum

Söylediklerine bir bakayım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha kardeşim Dmcye benzeyen bir oyun vardı capcom yapımı bir oyundu yada konamide olabilir hatırlamıorum ama dmc 3 kıvamındaydı zamanıda 2 cdmi 3 cd mi neydi ismi aklıma gelirse yazarım sana ...

Edit: Demeye kalmadı buldum oyunu :D oyun capcoma ait 2003 senesinde cıkmıştı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 6 Eylül 2013; 2:20:00 >
  • Left 4 Dead :)
  • Darksiders 1 ve 2
  • Darksiders

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • castlevania lords of shadow
  • tomb raider güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: apaty123

Blades of Time X Blades ve Darksiders bir incele derim.

Hocam biraz hort gibi olacak affedin.
    Blades of time da mouse saga sola döndürünce ekran bulanıklaşıyor oynaması güç hale geliyor mouse cevirdiğim an bulanıklaşıyor her yer durdurunca yerinde geri düzeliyor fakat savaşlarda zorluk cıkarıyor nedendir bu sorun? Nasıl düzeltebilirim?
  • Motion blur dan olması lazım benim için bi sıkıntı çıkarmadığı için kaldırmayı denememiştim ayarlardan kapatılıyormu bilmiyorum bir bak ayarlarda yoksa kapatılırmı bilmem araştırman lazım internetten Blades of time motion blur diye.
  • Darksiders öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.