Şimdi Ara

Oyun Açılırken Yaşanan sorunlar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Birde Hatanın sonunda [2000] yazması bizim mahalledeki bir çocuğun dikkatini çekti bu [2000] Yazısı Oyunun Razorunun Hatalı Olması Olabilirmi
  • İşte unkown device hatası arkadaşlar bende aynı hata vardı ben güncelleştirdim olmadı sonra yanlışlıkla kaldırdım internetten birdaha bulamadım siz biliyorsanız link atın ben indiricem sonra usb sorunu var unkown da onu çözmek için forumda gezinicem bilenler yorum atsın Gta Iv Çalışmıyor büyük bir ihtimal bu çünkü bilgisayara format atmadan önce gta ıv çalışıyordu formatan sonra aygıt yoneticisinde sorunlu oldugunu gördüm o zamanda gta ıv çalışmıyordu kuzenimin sayesinde forumla iletişim bağı kurdum burda unkown device hatası ve çozumu varmış bakıp yapıcam benim kasamın önünde 2 adet usb girişi var biri çalışmıyor unkown device nin usb le ilgisi varmış peki benim kasamın önündeki unkown device yle bir ilgisi varmıdır....
     Oyun Açılırken Yaşanan sorunlar

• hayır yoktur kardeşim ama olabilir çünkü usb kablolarının kasanın içinde anakarta baglandığı yer bazen 2 usb yide baglar bazende 1 usb nin 1 kablosu diğerininde ayrı kablosu olur ayrı ayrı takılır
  • Hepinize teşekür ederim arkadaşlar gta ıv sorununu çozdum windowsta bazı programlar eksikmiş birde eskiymiş eski olanları güncelleşirdim oyunu dosya konumundan yönetici olarak çalıştırdım sorunsuzca oynuyorum

Bu arada unkown device hatasınıda çözdüm kasanın arkasından usb kablosunu çıkarım 10 15 saniye sonra yeniden taktım aygıt yöneticisinden baktım düzgün çalışıyor...

• Arkadaşlar Counter strike'yi Oyun Yöneticisinden indirdikten sonra açılmıyor Çozumunu buldum

Çözüm: Cs işaretinden sağa tıkla/ ayarlar/ uyumluluk/ windows xp pack 2 veya 3

Sorun Çözülmüştür

Lütfen çözümünü bulanlar mesaja saçma şeyler yazmasın

RİCA OLUR.... @ @ @ @ @

• kimsenin böyle bir sorunu yok herhalde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.