Şimdi Ara

Oynayanlardan Yardım İstiyorum .!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Knight online küçük yaştan beri oynuyorum halla içimde bi oynama isteği var fakat oyunlardaki koxp durumu Canımı sıkıyor
    Ramazan ayında ben fotoğrafçı olduğum için haliyle düğünde olmayacağı için az uz +7 +8 item dizip archer ardream oynamak istiyorum
    Eğer ko oyuyorsanız hangi serverda rahat rahat oynayabilirim koxp olmıcak ve ardreamda ölü olmucak hep aynı kişilerle kapışmak istemiyorum
    server tavsiyesi istiyorum her düşünceniz benim için önemli Şimdiden Teşekkürler

• bu aralar serverların birleştirilmesi gündemde. ne zaman olacağını belli değil. birleşme tarihini beklemeni öneririm. yok ben ille de şimdi başlıyacağım diyorsan, beramus serveri uygundur. tabi +7 itemlerle olmaz ama +8 itemlerle idare edersin. koxp her serverda var. titan ve destan çok yoğun olduğu için girmek için premıum almak zorunda kalabilirsin. İyi Oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

bu aralar serverların birleştirilmesi gündemde. ne zaman olacağını belli değil. birleşme tarihini beklemeni öneririm. yok ben ille de şimdi başlıyacağım diyorsan, beramus serveri uygundur. tabi +7 itemlerle olmaz ama +8 itemlerle idare edersin. koxp her serverda var. titan ve destan çok yoğun olduğu için girmek için premıum almak zorunda kalabilirsin. İyi Oyunlar.

hocam para yatırıcam hertürlü ne kadar gerekirse destan ve titanda koxp durumu yogunmu ?
  • quote:

bu aralar serverların birleştirilmesi gündemde. ne zaman olacağını belli değil. birleşme tarihini beklemeni öneririm. yok ben ille de şimdi başlıyacağım diyorsan, beramus serveri uygundur. tabi +7 itemlerle olmaz ama +8 itemlerle idare edersin. koxp her serverda var. titan ve destan çok yoğun olduğu için girmek için premıum almak zorunda kalabilirsin. İyi Oyunlar.

hocam para yatırıcam hertürlü ne kadar gerekirse destan ve titanda koxp durumu yogunmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caesium026

quote:

Bildigim kadariyla morodnda koxptan gecilmiyor. Eger para sikintin yoksa carnac westte başla.edit itemler fazla yok. Daha fazla zevk alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.