Şimdi Ara

OYLAR ERSAN İLYASOVA'YA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ntv spor haberlerinde bugün en iyi en genç oyuncu %47 lik oyla ersan seçildi dediler ama oylama devam ediyor

%43 e %23 gidiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 21 Ağustos 2006; 22:11:11 >
  • bugün için öyledir..
  • ersan galiba sadece bizden değil tüm dünyadan oy alıyor. çünkü direk %47 ile 1. sıradan girdi. avusturalya maçını seyrettikten sonra konuyu açacaktım oylar ersana diye sağolsun maç bitmeden elektrikler kesildi burda maçın son 2 dk. da kaçırdık konuyu da erkangunes arkadaş zaten açmış, ellerine sağlık. forumda bu başlıktan haberdar olmayanlar için ben de imzamı böyle düzenledim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mortallight

ersan galiba sadece bizden değil tüm dünyadan oy alıyor. çünkü direk %47 ile 1. sıradan girdi. avusturalya maçını seyrettikten sonra konuyu açacaktım oylar ersana diye sağolsun maç bitmeden elektrikler kesildi burda maçın son 2 dk. da kaçırdık konuyu da erkangunes arkadaş zaten açmış, ellerine sağlık. forumda bu başlıktan haberdar olmayanlar için ben de imzamı böyle düzenledim.

tebrikler arkadaşım...cevap yazan diğer arkadaşlar da inşallah imzalarına linki eklerler...bende şimdi ekliyorum...
  • konu dışına konu açın; çinliler'le sidik yarıştırıyoruz yenmemiz lazım falan filan biraz gaz ve bolca "up"lama ile bu oylamayı açık ara kazanırız

ha ersan hakediyo mu?
    sonuna kadar özellikle oynanan oyunlara bakınca zaten açık ara birinci olması lazım

ah bi de biraz artiz olsa çok pasif, mütevazı duruyor, fotograf çekimlerinde bakıyorum hep en arkalarda
    neyse açılcak işallah
  • heeeee katılıyorum ama allahtan a.b.d nın genclerını koymamıslar
  • ya fiba durumu cakti mi bana mi oyle geliyo. sadece yuzdeler cikmaya basladi da:D
  • Bence başarılı olmasının anahtarıda bu arkadaşım gayet diplinli nba'de kendine birşeyler kattığının göstergesi

bizimkiler gibi artiz falan olursa o yaşta sen gelecek bekleme bu takımdan.

takımdaki arkadaşlarının onu şımartmasınıda çok yanlış buluyorum.

bu mütavazi tavrını çok beğendiğim genç bir yetenek ersan.İlerde çok faydasını göreceğiz ersanın

quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires
    ah bi de biraz artiz olsa çok pasif, mütevazı duruyor, fotograf çekimlerinde bakıyorum hep en arkalarda
    neyse açılcak işallah

• abi ersan göçmen mi değil mi,eskişehir doğumlu yazıyo bu sitede
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalton

abi ersan göçmen mi değil mi,eskişehir doğumlu yazıyo bu sitede

ersan özbek, 10lu yaşlarda getirmişler tr'ye
    ilk eskişehir'e gelmiş
    bakma sen fiba'ya, kayıtlı oldugu kütüğü yazmış adamlar
  • quote:

quote:

ersan özbek, 10lu yaşlarda getirmişler tr'ye
    ilk eskişehir'e gelmiş
    bakma sen fiba'ya, kayıtlı oldugu kütüğü yazmış adamlar

sağol valla adamın ismini ilk duyduğumdan beri merak ediyordum.öğrendiğim iyi oldu
  • quote:

Ersan Türkiye'ye 2004 yılında Ülker tarafından getirildi. Asıl doğum tarihi 84 olmasına rağmen yıldız milli takımda oynayabilmesi için yaşı 3 yaş küçültüldü ve şu anda 87 doğumlu görünüyor. Aslında 22 yaşında. Ama yine de yaşına rağmen Türk Basketbolunun en parlak ismi olmaya en yakın oyuncumuz.
  • beyler bu çinliler iyice bastırdı ya %28 olmuş
    ersan da düştü %40 a
    bişiler yapmak lazim
  • Haydi arkadaşlar. MSN de falan dağıtalım bari şu linki. Ersan hakediyor bu ünvanı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif_icke

quote:

Ersan Türkiye'ye 2004 yılında Ülker tarafından getirildi. Asıl doğum tarihi 84 olmasına rağmen yıldız milli takımda oynayabilmesi için yaşı 3 yaş küçültüldü ve şu anda 87 doğumlu görünüyor. Aslında 22 yaşında. Ama yine de yaşına rağmen Türk Basketbolunun en parlak ismi olmaya en yakın oyuncumuz.

sourtimes'ın kolpası

• quote:

quote:

quote:

sourtimes'ın kolpası

ne diyosun sen ya...

• bende ersan a verdim oyumu ama ikinci bir oy hakkım olsa chris paul a verirdim oda çok ii bir oyuncu ama oylar ersan ilyasova ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sourtimes'ın kolpası

ne diyosun sen ya...

?

• abi mantas kalnietis benim çok beğendiğim bir oyuncu,tecrübe kazanması gereken bi oyuncu fakat bence bu ankette olmayı hakediyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelcik -- 22 Ağustos 2006; 18:31:57 >
  • ula çinli yüzde 26 olmuşşş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.