Şimdi Ara

Oxygen Not Included Alpha Sürümü ile Satışa Sunuldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •    Don't Starve, Mark of the Ninja ve Shank serisi gibi çok başarılı oyunlara imza atan Klei Entertainment yeni bir oyun üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Bir koloni kurma simülasyonu olan yeni oyunları da eğlenceli grafikleriyle dikkat çekiyor. 
     
       Steam'in kendi uygulamasından oyunu arattığınızda orjinal oyunun şimdilik satışa çıkmadığını görebilirsiniz. Sanırım Klei, oyunun erken erişim oyunu olarak gözükmesini istemediği için de ekstra ayrı bir oyun gibi Alpha isimli versiyonunu çıkartmış. Bu versiyona sadece browser üzerinden ulaşabiliyorsunuz. Forumda belirtilene göre de bu Alpha isimli versiyonu aldıktan sonra, orjinal oyun son sürüm olarak çıktığında, oyununuz son sürüme güncelleniyor. 
     
       Geliştiricilerin açıklamasında dikkat çeken bir diğer nokta da, oyunun çıkışındaki son sürümün daha yüksek bir fiyatlandırmaya sahip olacağı. Şimdilik Alpha sürümünün fiyatı ise 31 lira. Bu linkten oyunu şimdiden deneyebilirsiniz. İyi oyunlar. 




  • Northernlion'da izledim dün. Klei yine güzel bir işe imza atmış. Biraz daha oyun içi videoları izleyip almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acayip zevkli bir oyun tavsiye ederim xD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.