Şimdi Ara

OWC'den 100$ seviyesinde 275MB/saniye yazma hızı sunan yeni SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Apple'ın Mac sistemleri için hazırladığı depolama sürücüleriyle tanınan OWC (Other World Computing), yüksek performans segmentinde dünyanın en ekonomik SSD sürücüsünü hazırladığını duyurdu. SandForce firmasının SF-1200 kontrol yongasını kullanan 40GB kapasiteli 2.5-inç SSD sürücü, SATA-II ara birimini destekliyor ve TRIM desteği de sunuyor.

Hata öncesi kullanım süresi 2 milyon saat olarak açıklanan yeni SSD, 285MB/saniye okuma ve 275MB/saniye yazma hızlarını destekliyor. Mercury Extreme Pro olarak isimlendirilen yeni SSD, OWC tarafından üç yıllık garanti ile satışa sunuluyor. Windows işletim sistemini ve temel uygulamaları hızlı bir sürücü üzerinden çalıştırmak isteyen kullanıcılar için hazırlanan Mercury Extreme Pro'ya buradan ulaşabilirsiniz.

• fiyat/performans kralı olmuş
  • Geç ve güzel bir gelişme.. SSD'de bi rekabet olmuşmadı gitti.
  • Biraz Daha Ucuzlarsa Alacam Emektara
  • işletim sistemi+sık kullanılan bir kaç program+ 2-3 oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 21 Ağustos 2010; 15:37:43 >
  • 100$ a bu hız harika

bundan 3 adet alıp raid 0 yapsan var ya tadından yenmez
  • işletim sistemi ve programları barındırmak için ideal...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    m.2 SSD Düşük Yazma Hızı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100usd ye TR'de satılsa bence kendi çapında çok ciddi satış rakamlarına ulaşır....

merak edenler
    40Gb alanda windows+ 1 iş programı kullanmak isteyen
    200 usd verip raid denemesi yapmak isteyenler

şu anda sıcak fırsatlar bölümünde verilmiş bir ilanda intel marka 40gb modelin 200TL olduğunu görenler bu ssd ye 150TL vermekten çekinmezler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Fiyatı çok güzel.İdeal kullanıcı SSD si bu.C: sürücüsü için 40 gb gayet yeterli.Normal disk ike raid yapmaktan daha mantıklı.
  • Bununla 6x40 raid0 yapacaksınız aslında. 6x250'yle bile uçuyorken bununla ne olurum Allah bilir :D
  • Haber için Teşekkürler Fx57, vermiş olduğun linkten ürün özelliklerini inceledim 2 tür disk olduğunu gördüm EXTREME Pro SSD ve EXTREME Pro RE SSD, burdaki Plus RE = RAID-READY Enhanced yani Raid' e hazır olduğunu belirtmişler, diğer 99$ olan modelde Raid özelliği bulunmadığı anlamına geliyor ürünü almak isteyen arkadaşların buna dikkat etmesi iyi olabilir. Bende bu ürünü almayı düşünüyorum, kargo dahil (kargo ücreti en düşük olan postaneyi seçtiğinizde ) 108 $ tutuyor, ekstra bir gümrük masrafı çıkarmadıkları takdirde.
  • bende bu ürünü almayı istiyorum gerçekten çok uygun, zaten laptopta ikinci disk için boş bir bölüm var bunu alıp oraya takmak ve sistemi buna kurmak istiyorum mevcut diski de kullanacak oldugumdan yer sıkıntısı cekmem diye düşünüyorum bu yüzden 40 gb yeterli gibi geldi. merak ettiğim konu ise @tko81 in de bahsettiğin gibi gümrük konusu. acaba bu ürünü alan var mı ? bir sorayım dedim eger alan var ise gümrükle ilgili bir sıkıntı oldu mu ve toplam ne kadara mal oldu? teşşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 25 Ağustos 2010; 13:19:37 >
  • Bu yarı fiyatında düştüğünde raid0 için affedilmeyecek bir ürün olr...
  • İyi bir gelişme, fiyatı gayet uygun
  • arkadaşlar gümrük konusunda tecrübesi olanlar varsa biraz yardım edebilir mi bu ürünü alırsak sıkıntı yaşarmıyız, bize ne kadara mal olur?
  • 100 dolar üstündeki üründen vergi alıyorlar ama hiç o derece bi alışveriş yapmadığım için içeriğini bilmiyorum...
  • Benim bildiğim gümrük sınırı 150 euro ama tam emin değilim yinede bu ürünün gümrükte takılacağını hiç sanmıyorum hem fiyattan kurtarıyor hemde sıradan bir alet ayrıcada ztn gümrük fiyat sınırlandırması içerisinde.
  • @losthell

ürün sanırım abd den gelecek peki bu konuda gümrükte bir sıkıntı olur mu? yani gümrük birliğine dahil ülkelerden sıkıntısız geçiyormuş acaba abd buna dahil midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

100 dolar üstündeki üründen vergi alıyorlar ama hiç o derece bi alışveriş yapmadığım için içeriğini bilmiyorum...

100 dolar sınırı yükseltilmişti geçtiğimiz günlerde yanlış hatırlamıyorsam...
  • Hocam dünya kadar ürün getiren tanıdıklarım var kendimde birçok ufak tefek burada bulunmayan parça siparişi geçtim şimdiye kadar ebayden hiçbir sorun çıkmadı. Mesela yakın zmnda arkadaşıma 4gb macbookpro için ram aldım fiyatıda neredeyse bu ürün ile aynıydı bir haftada elime ulaştı en ufak problem yaşamadım. Olay ürün 150 euro altında olacak ve telefon, laptop gibi direk kazığı basacakları ürünler olmayacak yoksa bu yasak bir olay değil ürün Türkiye de yoktur ve fiyatı gümrük kuralları içindedir tek parçalık ticaret amaçlı değil kullanım amaçlı bir üründür ve ihtiyacın vardır ozmn asla sorun teşkil etmez. Mesela ram, ssd, kulaklık, mouse bunlar kolay geçebilecek ürünlerdir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.