Bildirim
Overwatch ile ilgili bir soru?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
http://i.imgur.com/DEBY9Qv.png
bu komutu bi dene. Genellikle kayıt için obs kullanıyolar ama tavsiye etmiyorum. Yani kaydetmen çok bişeyi değiştirmez. Bazı yerlerde hızla oynatman ya da zoom yapman vs gerekebilir ne bileyim uğraştığına değmez bence -
Hocam link bende açılmıyor Zaten imgur resimleri de bende görünmüyor Farklı bir IP kullanmamam sebebiyle sanırım Başka bir yoldan ne ise o gösterme veya yazma şansınız varsa sevinirim Haklı olabilirsin kendince Fakat benim için önemli hileciler'den gerçekten hoşlanmıyorum ve haz etmiyorum 15 , 16 yıla yakın oyun oynuyorum "Hiçbir zaman" cs'de hile kullanmadım Başka bir oyunda da kullandım mı kesin olarak hatırlamadığım için birşey yazmadım Malum uzun bir süre Ama hile kullanmanın kullanmadığım halde belki kullanmadığın halde bilemezsin diyeceksin fakat bana göre hiçbir zevki yok ve olamaz Kendini kandırmaktan başka birşey değil Bir de farklı bir sebebi bu işte hak mevcut Yani hile olmayan bir adama hile demek istemem O sebeple istediğim gibi izleyebilip ardından tam emin olarak karar vermeyi tercih ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 21 Ocak 2016; 7:54:33 > -
Güncel. -
Dostum ow senin kararına göre değil ortak karara göre işliyor. Kimse kaydedip geriye sarmıyor. Çoğunluğun dışında karar verirsen kendi ow rütbene dahi zarar verirsin. O açıdan pek etkili değil yani. Mesela ben xray açık gerekli yerlerde yavaşlatarak izliyorum. Her neyse geriye sarmak için demo_gototick önericektim o da çalışmıyormuş. Kayıt için obs shadowplay bandicam fraps gibi tonlarca program var. İstediğini deneyebilirsin. Ya da overwatch dosyasını demo dosyasına dönüştürüp istediğin gibi de izleyebilirsin.(Hala çalışıyor mu emin değilim)
https://libertas.lt/csgo/submit/
OWde herkes aynı roundları mı izliyor bilmiyorum ama dediğim gibi toplulukla aynı kararı vermen önemli gibi duruyor.
-
Söylediklerinle alakalı bilgim mevcut Yani zarar verirsin kısmına kadar olanı ile ilgili Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X