Şimdi Ara

Overwatch [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.161
Cevap
62
Favori
245.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen Standart Edition aldım, muhtemel 3-4 dolar kadar ekstradan bir ücret çıktı işte.Gene de çoğu yerden daha ucuza denk geldi, ah zamanında sitenin birinde 107 liraya falan denk geliyordu alsaydım ordan, alışveriş şu bu derken parayı yiyince anca alma fırsatım oldu.
  • euro ile almış olabilir misiniz hepimizden 120 kesildi çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takim olarak oynayacak arkadaslar var mi? Ben ve bir arkadasim oynayacagiz, 4 kisi daha bulursak bayagi zevkli olur :)
  • Panik falan yaptığımdan değil ama direk oyun açılır açılmaz dalmak istiyorum içine
  • Beta için birçok arkadaşı eklemiştim ama oyunu aldılar mı bilmiyorum. O yüzden oyunu alan ve skype ts gibi iletişim aracı kullanırım diyen arkadaşlar ekleyebilirler: YuijiTx#2302
  • böyle bişi yok.

battle.net region değiştiremedim...

kısaca anlatabilir misiniz?
  • Kinguin'den almıştım kodum geldi arkadaşlar. Siteye giriş yapıp library'den alabilirsiniz.
  • g2a keylerimiz mail'e mi gelecek siteyi mi takip etmemiz gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Kinguin'den almıştım kodum geldi arkadaşlar. Siteye giriş yapıp library'den alabilirsiniz.

Darısı G2A cıların başına

• G2A keyleri dağıtmaya başlamış. Ama ilk alanlara ve Amerika'ya öncelik veriyorlarmış.

Edit: İlk alanlar değil tamamen randommuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woogyboo -- 23 Mayıs 2016; 19:30:00 >
  • arkadaşlar heroları counterlayan diğer herolar şeklinde bir database geliştirmiş owfire sitesi bakmanızda fayda olabilir.

örneğin ben Mcree kullanıyorum genel olarak roadhog'a karşı çok zorlanıyorum, bu tip durumlarda hero change en iyi çözüm yolu oluyor.

OwFire
    Overwatch (OW) Builds & Guides, wiki, database and forums. OW Hero Build Guides on OwFire Wiki!
    http://www.owfire.com/overwatch/counters

• Arkadaşlar G2A dan temin ettiğim Origin Edition keyimi satıyorum. İlgilenen PM atabilir. Acil bir para sıkışıklığı durumu yaşıyorum.
  • Oyuna 30 MB update gelmiş eklerseniz beraber oynarız zetxq#2183
  • ne kadara üstat?
  • Origin editon oyunda icinde ekstra bı fark saglarmı bana ? ona göre amlısken orgın edıton alayım
  • Key bekliyoruz artik. G2A

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Origin editon oyunda icinde ekstra bı fark saglarmı bana ? ona göre amlısken orgın edıton alayım

oyun içinde bir fark sağlamaz yalnızca 5 fazladan skin yani kostüm veriyorlar hediye olarak. ayrıca blizzardın diğer oyunlarında kullanılabilecek binek, hero vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Origin editon oyunda icinde ekstra bı fark saglarmı bana ? ona göre amlısken orgın edıton alayım

oyun içinde bir fark sağlamaz yalnızca 5 fazladan skin yani kostüm veriyorlar hediye olarak. ayrıca blizzardın diğer oyunlarında kullanılabilecek binek, hero vs.

Eyv. çok teşekkürler
  • Beyler oyun çıktığında fiyatı artacak mı yoksa gene 40 dolar olarak duracak mı?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.