Şimdi Ara

OVERRATED- UNDERRATED OYUNCULAR(enler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sizce en overrated(gereğinden fazla ilgi gören,önemsenen,değer verilen) ve underrated (tam tersi)oyuncular kim?

overrated olarak ilk aklıma gelen bi zamanlar en sevdiğim yıldızlardan olan stephan marbury.. underrated olarak da mike miller

edit:imla(geç olsun ama güç olmasın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 21 Haziran 2007; 4:41:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

arkadaşlar sizce en overrated(gereğinden fazla ilgi gören,önemsenen,değer verilen) ve underrated (tam tersi)oyuncular kim?

overrated olarak ilk aklıma gelen bi zamanlar en sevdiğm nba yıldızı olan steve francis 6 yılolk 85$ ve stephan marbury tabiki underrated olarak da mike miller bence

aynen katılıyorum.r-jeff de fazla ilgi görmüyor bence.adamı bi allstar yapmadılar.ağzıyla kuş tutsa yaranamıyo kimseye.
  • Bütün New York kadrosu overrated bence(istisnalar hariç)
  • s.francis e ne denmeli tam bir over
  • C.Webber
  • quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

C.Webber

ayıp ayıp vandosa c-webbb'e laf yok(detroit de gül açtı adam bilmem haberin var mı?)

michael olawakandi diyim ayıp olmasın

• eddie jones bence cok buyuk bı oyuncu , hakkettıgı degerı goremıyo gercı LAL dan kobe yuzunden ayrılması benı uzmustu acıkcası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öğretmenlik neden underrated?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aslında o kadar çok oyuncu var ki
    garip gelecek ama hakettiği ilgiyi görmeyen oyunculardan biride jason kidd,evet onunda seveni çok ama gördüğü ilgiden kat kat fazlasını hakediyor bu adam
    biraz farklı bir örnek olucak ama mark madsende hakettiği ilgiyi görmüyor,evet yetenekleri çok kısıtlı ancak sahadayken herşeyiyle mücadele ediyor
    gereğinden fazla ilgi gören oyunculardan biride anderson varejaho(doğru mu yazdım,gerçi yanlış olsa nolcak)
    bence anderson u şişirdiler yok mücadeleci yok savaşçı falan alakası yok,nba için yeterli bi sertliğe sahip hepsi bu,dwight howard a yumruk kaldıracak kadar embesil bi insan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

aslında o kadar çok oyuncu var ki
    garip gelecek ama hakettiği ilgiyi görmeyen oyunculardan biride jason kidd,evet onunda seveni çok ama gördüğü ilgiden kat kat fazlasını hakediyor bu adam
    biraz farklı bir örnek olucak ama mark madsende hakettiği ilgiyi görmüyor,evet yetenekleri çok kısıtlı ancak sahadayken herşeyiyle mücadele ediyor
    gereğinden fazla ilgi gören oyunculardan biride anderson varejaho(doğru mu yazdım,gerçi yanlış olsa nolcak)
    bence anderson u şişirdiler yok mücadeleci yok savaşçı falan alakası yok,nba için yeterli bi sertliğe sahip hepsi bu,dwight howard a yumruk kaldıracak kadar embesil bi insan

benle alay eden arkadaşlar dAHA ismi bile doğru düzgün yazamıyorlar anderson varejao. bi kere mark madsen kim ya oyuncu mu??? o hammalın teki gerektiği ilgiyi görmüyormuşda houston da herkesin alay ettiği ryan bowen hiçbir farkı yok

varajeo fazla ilgi görmesinin sebebi de saçlarıdır. oyunuyla bi alakası yok yani

• quote:

quote:

benle alay eden arkadaşlar dAHA ismi bile doğru düzgün yazamıyorlar anderson varejao. bi kere mark madsen kim ya oyuncu mu??? o hammalın teki gerektiği ilgiyi görmüyormuşda houston da herkesin alay ettiği ryan bowen hiçbir farkı yok

varajeo
    fazla ilgi görmesinin sebebi de saçlarıdır. oyunuyla bi alakası yok yani

iyiki varsın bee ne diyim

Anderson França Varejão muş kendisi

Tüm mesajları okudum da(diğer konularda) herkes üstüne gidiyor arkadaşın..kusura bakma...yanlız sende çok bilmiş bir tavırdasın raad ol biras..herkese laf yetiştirmeye çalışma beni düşman bil söylediklerime kulak ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 26 Ocak 2007; 11:52:08 >

• quote:

quote:

varajeo fazla ilgi görmesinin sebebi de saçlarıdır. oyunuyla bi alakası yok yani

iyide bak orda parantez içinde yazdım doğru mu yazmışım diye demekki emin değilmişim doğru olup olmadığından,ne diye sazanlık yapıyorsun ki
    çok zor değildi nba.com dan ismine bakmak ta üşendim gerekte görmedim,Rccp sana gerekli cevabı vermiş
    bu arada anderson varejaho(bak yine böyle yazdım sazanlık yapta düzelt diye)nun ilgi görmesinin sebebi saçları değil,sadece oynadığı sert basketboldan sonra dikkat cekince saçları gündeme geldi
    ama şimdi sen cavs ın onu saçları yüzünden takıma aldığını falan söylersin,beklerim senden
    üstüne bi de mark madsen la ilgili bak ne yazmışım:biraz farklı bir örnek olucak demişim,yazdıklarımı dikkatli oku be arkadaş,ondan sonra sazanlık yapıcaksan yap
    sanki mark madsen süper oyuncu ama hakettiği ilgiyi görmüyo diye birşey yazdım
    çok garip ya şu forumda benimle alay eden kimse yokken seninle baya bi kişi dalga geçmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanctus Diavolos -- 26 Ocak 2007; 12:41:56 >

• quote:

quote:

quote:

iyide bak orda parantez içinde yazdım doğru mu yazmışım diye demekki emin değilmişim doğru olup olmadığından,ne diye sazanlık yapıyorsun ki
    çok zor değildi nba.com dan ismine bakmak ta üşendim gerekte görmedim,Rccp sana gerekli cevabı vermiş
    bu arada anderson varejaho(bak yine böyle yazdım sazanlık yapta düzelt diye)nun ilgi görmesinin sebebi saçları değil,sadece oynadığı sert basketboldan sonra dikkat cekince saçları gündeme geldi
    ama şimdi sen cavs ın onu saçları yüzünden takıma aldığını falan söylersin,beklerim senden
    üstüne bi de mark madsen la ilgili bak ne yazmışım:biraz farklı bir örnek olucak demişim,yazdıklarımı dikkatli oku be arkadaş,ondan sonra sazanlık yapıcaksan yap
    sanki mark madsen süper oyuncu ama hakettiği ilgiyi görmüyo diye birşey yazdım
    çok garip ya şu forumda benimle alay eden kimse yokken seninle baya bi kişi dalga geçmiş

dostum sen cvp verme arkadasa herkese satasıyo ben artık gormezden gelıyorum , msj larına gozum carptıkcada guluyorum

bu arkadas bı kac gune kalmaz shaq ıcın abartılıyo der

• quote:

başka bi konuda shaq içinde birşeyler söyledi zaten
  • quote:

quote:

başka bi konuda shaq içinde birşeyler söyledi zaten

eger oyle bısey dedıyse once onu sonra kendımı takdır edıyorum , yarın kalkıp bı loto oynııım barı

• Overrated:Emanuel Ginobili Underrated:Corey Maggete gerçi son günlerde rezalet oynuyo ama bu seneyi saymıyorum
  • ginobili konusuna katılmıyorum ama maggette (benım hatırladıgım 2 t wardı sen 1 koymussun ama tam emın dıılım) yı bende sewerım bide cok dengesız oynuyon bı gunu bı gunune uymuyo
  • quote:

ginobili konusuna katılmıyorum ama maggette (benım hatırladıgım 2 t wardı sen 1 koymussun ama tam emın dıılım) yı bende sewerım bide cok dengesız oynuyon bı gunu bı gunune uymuyo

MAGGETTE senin yazdığın doğru.Hadi bazılarının yaptığı gibi cıngar çıkartalım sen doğru yazdın ben yanlış yazdım diye.Her neyse ginobilinin neden öyle olduğunu savunuyorum çünkü allstar oldugu sene tamam spurs cok iyiydi belki ama ginobili 15-16 sayı 4-5ribaundla allstar olmustu bu bende öyle bi etki yaptı
  • Overrated : yao ming,andrew bogut , u.haslem, n.krstiç , brad miller , m.james,r.foye

Underrated: pau gasol (evet baya ilgi görüyor ama bence daha fazlasını hak ediyor.

b.davis,p.pierce ve z.randolp (yanlış yazdım herhalde ) dahil.
  • bu konu slam dergisinin son sayısında galiba tartışılmıştı alıntıdır yani
    _OxxO_ arkadaşımızın lafı da dergiden alıntıdır ama söylediği doğru
    istisnalar j kidd ve vc dışında başka var mıdır sizce?
    jermaine o'neal da var(gene dergiden alıntı)ama harbiden son senelerde yattı ve kazandığı paraya bakın
    solidfb şimdi kesin beni kesçek yandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 31 Ocak 2007; 13:08:04 >

• ya bence biraz over shaq aslında sut mesafesi 2m bile diil
    under bence joe johnson
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.