Şimdi Ara

Overrated-Underrated Futbolcular (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Underrated: Dele Alli, İnaki Williams, Weigl, Firmino, Ljajic, Charlie Austin

Overrated: Pedro, Giroud, Jovetic, Benteke, Danilo, Aboubakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julian Draxler -- 16 Mart 2016; 19:39:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Underrated: Semih Kaya.

ŞLde son 16ya kalan takımlardan birinde rahatlıkla oynayabilir. Aaa bi dk lan orda oynuyo zaten.

• Underrated : Müller - Modric - Di Maria

Overrated: Oscar - David Luiz - Mata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne I7

Underrated: Dele Alli, İnaki Williams, Weigl, Firmino, Ljajic, Charlie Austin

Aboubakar şuanda dünyadaki en iyi forvettir. Lorient ten beri izliyorum takip ediyorum cok cok büyük forvet olacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Underrated: Müller
    Overrated: Mario Gomez

• quote:

Orijinalden alıntı: ennnes58

quote:

Aboubakar şuanda dünyadaki en iyi forvettir. Lorient ten beri izliyorum takip ediyorum cok cok büyük forvet olacak

epey maçını izledim portoda güçlü hızlı falanda jackson martinez vol2 olacak gibi geliyor bana

• quote:

quote:

quote:

epey maçını izledim portoda güçlü hızlı falanda jackson martinez vol2 olacak gibi geliyor bana

Porto da overrated dıyebılecegn tek adam Brahimi dir. aboubakar cok büyük yetenek bro 2 seneye kalmaz Real Madride gider benzemanın yerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Porto da overrated dıyebılecegn tek adam Brahimi dir. aboubakar cok büyük yetenek bro 2 seneye kalmaz Real Madride gider benzemanın yerine

İstatistikleride iyide büyük beklentiyi karşılayacağını düşünmüyorum ben yani benim görüşüm bu sana göre farklı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Underrated: Semih Kaya.

ŞLde son 16ya kalan takımlardan birinde rahatlıkla oynayabilir. Aaa bi dk lan orda oynuyo zaten.

Emniyet Yüz Kızartıcı suçtan peşimde kardeşim naptın sen

Gerçi o zamanlar iyidi ujfa-semih ikilisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Gyllenhaal

Overrated kesinlikle Neymar. Özel yetenek ve hızdan başka bir şey yok adamda.

Hacı naptın ?
  • Underrated:Coutinho

• Harry Kane lige iyi başlayamadı diye balon ilan edilmişti.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal bu mesajı 2012 dolaylarında attım.

Robinho vs. tarzı oyuncular büyük takımlara gidip tutunamıyor. Neymar'a da o gözle bakıyordum fakat kendini o kadar çok geliştirdi ki daha bu yaşta Ronaldinho seviyesini geçti bile. 4-5 seneye Messi Ronaldo kalmaz tek kral olur

• Sene sonu Real , Chelsea alacak denilen iyide bir form sergileyen Vardy'ye overrated yaziyorum , evet underrated degil. Sene sonunda bir yere gitmez , gitse bile 3-5 gol atabilir sezon boyunca. Mahrez tek basina sirtliyor takimi diyebilirim. Mahrez sene sonu kafa takimlardan birisine gider.

• Overrated: Salah, Neymar, Lukaku, Martial, Pogba, Xhaka, N.Pepe, Ousmane Dembele, Depay, Coutinho, Zaha, Kroos, Stones, Mesut, Felipe Anderson

Underrated: McTominay, Daniel James, Sancho, Bruno Fernandes, Maddison, Mount, Guendouzi, Havertz, Alexander-Arnold, van de Beek, Ceballos, Dani Olmo, Gonçalo Guedes, Sadio Mane, Ruben Neves, Zinchenko, Cengiz, Ndidi, Winks, Tyrone Mings, McGinn, Tuanzebe
  • Overrated: Pogba, Danilo, De Ligt, Morata, Oliver Giroud, Ivan Rakitic, Julian Draxler, Mario Götze, Hakan Çalhanoğlu, Gianliugi Donnarumma, Szczesny, Neymar, Aubameyang

Underrated: Axel Witsel, Julian Brandt, Kevin Volland, Jiri Pavlenka, Anthony Lopez, João Cancelo, Hugo Lloris, Gian-Luca Waldschmidt, Sebastien Haller, Milot Rashica, Hirving Lozano, Andrew Robertson, Edin Dzeko

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wc cl alan müller e neler yazmışlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.