Şimdi Ara

Overclock Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Oyunlarda Düşük FPS alıyordum arkadaşlarım overclock yapmamı söylediler msi afterburneri indirdim ama core clock ve memory clock'u artırıp tik işaretine bastığımda geri 1030 a geliyor üstelik fotoğrafta gözüktüğü gibi mhz bazen 1030 yazıyor bazen 300 neden öyle oluyor? Bios ayarlarından overclock yapayım dedim advance ayarı yok bi kaç videoda f9 f10 benzeri tuşlara basarsanız açılır diyordu tüm tuşlara basmama rağmen açılmadı. Bilgisayarımın özelliklerini koydum overclock yapabilir miyim ve 4 veya 8 gb bi ram alsam oyunlarda gözle görülür fps artışı yaşar mıyım mesela the forest da 22 fps felan alıyorum -min ayarlarda- fps de artış olur mu?

    Overclock Yardımı


    Overclock Yardımı


    Overclock Yardımı


    Overclock Yardımı


    Overclock Yardımı







  • O laptopta overclock yapmak Dimyat'a gidince eldeki bulgurdan olmaya benzer. Kalıcı zararlar verme ihtimalin var. Ekran kartı zaten çok güçlü değil ve fazla overclock olmaz. İşlemci de Intel U serisi zayıf işlemci. Laptopta kaçlık Ram var bilmiyorum ama aynı Cl, Ddr, Mhz tipine göre Ram alırsan biraz daha iyi olabilir oyuna göre. Mucizeler bekleme yine de.

  • İşlemci ve ekran kartlarında power stateler vardır, yük altına girmedikçe kendisini düşük frekansa çekip ısı ve güç tüketimini azaltır. Bunu kapatmanın yolları da var ama laptopta tavsiye etmem. O yüzden bazen 300 bazen 1030mhz görüyorsun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.