Şimdi Ara

Overclock yapınca ethernet i görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

e6540 2.33 ghz

3 gb ddr 2 kingston 800

350 watt aopen power

arkadaşlar fsp 333 default 400 yapıyorum 2.8 mhz ye çıkıyor ramı auto da 800 - 1300 oluyor. system memory multiplry 2.0 yapıyorum 800-800 sabitleniyor. zaten 3 seneçenek var. 1.6, 2.0, 3.2. fsp yi 420 yapınca makine açmıyor biosta donuyor ancak 415 veya 410 yapınca windows açıyor herşey normal ama etherneti görmüyor makine. 403 yapınca ramler 805 oluyor ve sorun çıkmıyor. sizce sorun ne olabilir ? neden etherneti görmüyor anakart? püf noktası yada ince ayarı varmı ? voltaj vermiyorum. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

oc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi condemned890 -- 7 Mayıs 2012; 1:10:23 >

• Yok mu yardımcı olacak birileri ?
  • Oc yapinca power yetersiz geliyordur oc yapmak icin guzel 450-500w psu tasiye ederim...
  • az önce tekrar yülsekteyim dedim 460 a kadar çıktım ama dedigim gibi etherneti yine görmüyor. en son 409 da etherneti gördü. PCI-Ex fps sini auto dan 100 e geitrdim bu seferde makine reset attı o kısmı yine kendi auto ya aldı yani orayı 100 yapınca makine yemiyor reset atıyor. Varmı fikri olan ?
  • fsb`yi degilde carpani artirmayi dene fsb butun sistemi etkiler carpan sadece islemciyi
  • FSB arttırdıkça kuzey köprüs vs.. de hızlandığı için kafası karışıyor heralde çok eskiden oluyordu böyle şeyler(OC yaparken) çözüm olarak 5-10 liraya ethernet kartı alabilirsiniz yada OC yapmayın

http://www.teknobiyotik.com/network/ethernet-kart.html
  • mobıldeyım tam net goremıyorum ama sanırım voltajları sabıtlememıssın sımdı bıosu sıfırla yavas yavas oc yapmayı basla tıkanınca cpu +0.01 voltaj ver ılk tıkandıgı yerde fsb voltage ve system voltageyıde +0.1 ver burdan sonra her tikandigi yerde cpu voltageye +0.01 vere vere git eger stok sogutucun varsa ve kasa ici havalandirma(fan sayisi azsa dolayisiyla kasa ici sicaklik fazlaysa) yapma
    .. Bırde herseyden once sıstemı acabıldıgın en yuksek sevıyede ıken sıfırlamadan once prıme 95 ıle test ederken hwmonıtorun butun yazıları gozukecek sekilde ve cpu-z'nin ss'ini verebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 8 Mayıs 2012; 19:04:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.