Şimdi Ara

overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistemim bu şekilde üstte iki adet 120 mm out fan var arkada bir adet 120 mm egzos fan var

öndede 2 adet 120 mm in olacak sekilde fanlar var kasanın içinde herhangi bir kablo kargaşası yok.

kuzey köprüsünün pasif sogutucusu ve ekran kartı arasında ikisinede hava akımı oluşturacak şekilde koyulmuş egzos fanla karşı karşıya durup ceryan yapacak şekilde koyulmuş bir kasa içi fanı var yani kısacası heryer fan:)

ama gelgelelim gta 5 e ram ve işlemci kaynaklı düşündüğüm bir sıkıntı var fps ortalama 25 lerde bazen anlık 22-21 oluyor oda oyun keyfini kacırıyor. grafik ayarları tat verecek seviyeye kadar indirgendi. orta nın biraz üstü high ve ayarlara yakın seviyede oynuyorum biraz o.c ile 5-6 fps kazanmam gerekiyor. ekran kartıyla oynamama gerek yok işlemci ve ramlere birazcık yük bindirsem yetecek ama dogru olan ayarlar neler bilmiyorum o.c nasıl yapılır çat pat biliyorum. bir uzaman arkadaş yardımcı olsun lütfen kasanın ve biosun reimlerini paylaşıcam.
     overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can-can-can -- 1 Mayıs 2015; 14:21:43 >

• biosum resimlerd eoldugu gibi ne nedir neyi arttırmak ne işe yarar neler birbirleriyle alakalı o.c yaptıktan sonra voltajlar hangi parçalarla ilgili varmı bir babayiğit bana tek tek anlatacak???

sistem

fx4100 3.6 ghz quad core ( 4.3 ghz ye kadar carpan sayısını arttırdım herhangi bişiye dokunmayıp sadece çarpan sayısını arttırarak gelebildiğim son nokta bu işlemcide)-stok fan kullanıyorum fan almaya bütçe ayırmadım.

gigabyte ga970 ud3 anakart

gskıll 4 gb tek modul 1600 mhz ram (ramin ustunde 9-9-9-24 yazıyor sistem 11-11-11-28 görüyordu otomatik olarak bunu 9-9-9-24 yaptım)

zalman 500 w psu

zalamn kasa ve iyi bir kasa içi sogutma mevcut resimlerdede gördüğünüz gibi

ekran kartı r7 265 2 gb 256 bit 950 mhz çekirdek hızı 5600 mhz ram hızı gddr5

yardım plssss!!!!!

overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls overclock yapımı ve voltaj ayaları yardım pls

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OvercLocK için YARDIM.
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.