Şimdi Ara

overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: H4PPY

quote:

Orijinalden alıntı: AhmetY58

@bafralifatih yaş 16 yalovada yaşıyorum
    hayırlı olsun

@H4PPY hiç bir sorun olmaz 4460 taş gibi işlemcidir

Hocam 4440 almıştık da ekran kartı almamıştık o yüzden refleks olarak sordum test etmediğimden dolayı. Öyle diyorsan öyledir

hocam elinizdeki işlemci ile şuan piyasadaki bütün tek gpulu kartları kullanabilirsiniz olmadı boost ile 3.3 ghz e çekersiniz

• tamam haklısın da şimdi ben bu pc yi vatan dan toplayacagim büyük ihtimal ile kurma konuşunda hiç denemedim eski pc min parçalarını söküp takardim eski olduğu için kafa rahat ama şimdi bu sıfır parçalar ile nasıl yaparım onu ondan sebep yani internet ten nasıl yapacağız onu birde bu sistemin denennesi var parçalar arasında kiuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Hocam 4440 almıştık da ekran kartı almamıştık o yüzden refleks olarak sordum test etmediğimden dolayı. Öyle diyorsan öyledir

hocam elinizdeki işlemci ile şuan piyasadaki bütün tek gpulu kartları kullanabilirsiniz olmadı boost ile 3.3 ghz e çekersiniz

Bende değil dedeme topladık ofis için. Taş gibi işlemci hakkınız var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Bizim dedeler bilgisayarın power tuşunun nerede olduğunu bilmez

• aynen kardesim benim soruma cevap vermedin toprak

• aynen kardesim benim soruma cevap vermedin toprak

• quote:

Orijinalden alıntı: bafralifatih

tamam haklısın da şimdi ben bu pc yi vatan dan toplayacagim büyük ihtimal ile kurma konuşunda hiç denemedim eski pc min parçalarını söküp takardim eski olduğu için kafa rahat ama şimdi bu sıfır parçalar ile nasıl yaparım onu ondan sebep yani internet ten nasıl yapacağız onu birde bu sistemin denennesi var parçalar arasında kiuyum

Eğer Vatan Bilgisayar'dan alacaksanız söyleyin orada montajlarlar ücretsiz bir biçimde. Montaj sırasında elemanın başında durmanız tavsiyemizdir.
  • bafralifatih B kullanıcısına yanıt
    görmemişim özür dilerim

vatan test ediyor sadece windows kurmuyor
    internetten indirim windows 8.1 i usb ye kurun oradan cd den kuruyor gibi kurun hiç olmadı bir bilgisayarcıya götür 25 e halleder
  • Fena sistem degil. Anakart, ekran karti, kasa, ram ve monitörde degisiklik yapmazdim ama islemciyi 4690 alabilirsiniz, gayet yeterli olacaktir. Artan para cebinizde kalir yada daha iyi bir ssd alabilirsiniz (yada daha yüksek kapasiteli olan)
     overclock suz sistem önerisi bütçe 3000 ile 3500 arası monitör dahil bu hafta alinacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Başımızda olsunlar yeter hocam, boşver.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun

Başımızda olsunlar yeter hocam, boşver.

Haklısınız Hocam

• anladım çok sağol bilgilerin için dostum şimdi sıra geldi almaya

Hayırlısı Olsun
  • eyvallah sistem nasıl oldu beni ne kadar götürür birde ileride parça degistirmek zorunda olursam sıkıntı olurmu birde senin pc nasıl toprak

sistem cillop rahat 5 yılı var oyun için 7-8 de normal götürür

benim pc imzadaki
    amd işlemci var seninkine yakın performans veren
    ekran kartı seninkinden 2 düşük model
    ram hdd aynı seninkiyle
    bir de overclock yaptığım için iyi bir soğutucu aldım
  • İşlemci : Fx 8350
    Ekran kartı : R9 290 Tri-X oc 4 gb gddr5
    Anakart : Asus M5a99 evo
    Ram : Corsair DDR 3 8 gb Cl 9 1600 Mhz
    Kasa : 750 W Haf 912
    Harddisk : 1 Tb WD Blue
    Monitör : AOC 23.6" E2461 FWH

Bunların fiyatını bilmiyorum , hesaplamadım. Eğer para artıyorsa işlemci soğutucusu veya SSD alabilirsin.

I5 4440 olan sistemi almak gibi bir hataya düsmezsiniz umarimKasa, anakart ve islemci tavsiye ettigim sisteme göre daha kötüSSD kapasitesi yüksek daha yüksek ama ssd sonradan rahatlikla degistirilebilecek birseyAnakart overlock yapmayacaksiniz diye B85 falan tavsiye edilmis ama kalirsa benim tavsiye ettigim sisteme i7 yerine i5 4690k takarsaniz 1 tiklama ile islemciyi ugrasmadan overclock yapabilirsiniz, kalan parayada daha yüksek kapasiteli bir ssd alirsiniz. Kasa konusunda Zalman z5 gibi kasalara bakmayin bile Corsair 300R dururken

• RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Kasa ve anakart ideal overclock yapılmayacak bir işlemci için
    hocam bu arada overclock için iyi bir soğutucu da lazım ki bu da bayağı bütçeyi zorlar adam da overclock yapmayı istemiyor yoksa ben de dizerdim z97 anakart 4690k işlemci
  • AhmetY58 kullanıcısına yanıt
    Illa extra sogutucu almasina gerek yok, uclarda oc falan yapmayacak, 3.5 olan islemciyi 4.0 GHz seviyesinde kullanmak icin extra sogutucu almaya gerek yokCorsair 300R dururken alinacak kasa degil Zalman z5, hatta daha ucuza Corsair 300WR varken (Corsair 300r dan daha ucuz su anda)Anakarti zaten bu saatten sonra B8X yada Z8X almanin anlami yok ayni paraya B9X-Z9X serileri varken. Overlock yapmayacagim diyen dahi tek tik ile islemcisinin yükselmesinden hoslanir ve bu durum bilgisayarin kullanim süresini (ekran kartina yetmesi acisindan) arttirir. Su anda bile o ekran karti icin I5 4460 alirsa pek mantikli olmayabilir diyecekler cikacaktir cünkü frekansi turbo ile bile 3.4 oluyor ki bence o ekran karti ile 4.0 GHz seviyesinde kullanmak daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 21 Haziran 2014; 22:05:31 >

• çok merak ettim şimdi bu overclock nasıl birşey faydasi nedir zarari nedir yapmak kolay mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.