Şimdi Ara

Overclock AMD fx8150 Eight core

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rutin olarak bilgisayar bilgim fena degil , fakat over clock hakkinda hic bir bilgim yok. Ama gecen hafta overcloak yapma girisiminde bulundum ve asagida size gonderdigim resimlerde sormak istedigim konu ayarlarinda herhangi bir tuhaflik varmi. Yani degerlerin yuksek olmasi gerekirken yerde dusuk olan kisimlar yada dusuk olmasi gerekirken yerde yuksek olan kisimlar varmidir? hangileridirr ? pek bilgim olmadigi icin bilgisayari patlatmak istemiyorum siz degerli arkadaslara danisiyim dedim.
    not : unuttugum birsey vardi onuda eklemek istedim. overclock ayarlarini yukselltigimde ayarlari onaylamadigi icin overlock hatasi veriyordu. bu hatayi vermeden daha da yukseltebilirmiyim ? yani degerlerim tam olarak ne olucak ?
    saygilarimla Kenan

Bilgisayarin ozellikleri
    islemci :AMD FX(tm)-8150 Eight-Core Processor
    anakart : Asus M5A99X Evo
    ekran karti : AMD Radeon HD 7970
    ram: 32 gb
    120 gb ssd ve 1 tb sata hard disk
    resimler :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennykenan -- 7 Aralık 2012; 9:00:37 >

• Evet işlemciyi oc etmişsiniz.normalde 3.6'dır siz 4.4 yapmışsınız.ama stabil çalışıyorsa problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracking -- 7 Aralık 2012; 15:18:29 >
  • az once bi oc daha denedim 4.9 oldu islemci CINEBENCH ile islemci derecesi 75 geldiginden mavi ekrani goremeden kapatti. :D bilgisayarda isi problemi oluo yeni fan almama ragmen sanirim pek birseye yaramadi .. demek istedigim stabil olarak nasil bu degerlerde yada bu degerlere yakin bi sekilde tutabilirim bilgisayari .. yapan arkadaslar varsa degerler nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennykenan -- 7 Aralık 2012; 23:00:01 >

• 4400 için cpu voltajını 1.38 gibi deneyin. Cpu/nb 1.2 yeter.
  • 32 gb rami napıyosun sorması ayıp ?
  • fazla voltaj vermıssın işlemcı çok ısınmıs donmalar yasanıp kendı kendını kapatmıstır pc voltaj sınırını belirle işlemcıyı yakma .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.