Arkadaşlar. Bir türlü halledemediğim bir sorun için yardımınızı rica edeceğim. Bilgimin elverdiğince denedim ancak başaramadım. Outlook express açılınca sürekli "kişiler" bölümünde listemde olan kişileri görüyorum. çevrimiçi veya çevrimdışı durumdalar. Gerek başlangıçtan "msconfig" ile msn i kaldırdım, gerekse de outlook express seçeneklerinde otomatik oturum açmayı engelledim. ama hjiçbir şekilde windows messenger dan kurulamıyorum. Sürekli chat için mesajlar geliyor.. Bilgisayara format atınca bu sorun ortaya çıktı. Önceden yoktu. aAlletmem için yardımcı olacak olursanız çok sevinirim.
Sakın outlook kullandığını söyleme
yok out. express kullanıyorum. en son program ekle kaldırdan windows bileşenlerini kaldırdan kaldırdım programı. olmadı yine.
Denetim masasına gidiniz.Kullanıcı hesaplarını açınız.Bilgisayarı hangi kullanıcı hesabı ile açıyorsanız o hesaba tıklayınız.Daha sonra o ekranda solda en üstte "ağ parolalarımı yönet" adında bir sekme var,ona tıklayınız ve açılan pencerede adresler var ise hepsini oradan kaldırıp bir de öyle deneyin lütfen.
Mesut arkadaşım. Çok teşekkür ederim. Parolalarda "NetPassport" vardı. Kaldırdım. 1-2 restart yapmama rağmen sorun görülmedi. Sanırım halloldu. Gerçekten sağol..
rica ederim.eğer yine karşılaşır iseniz tekrar yazın,yine bakarız.windows messenger deyince aklıma ağ parolaları olayı gelmişti :)