gmail ve hotmail hesaplarımı aynı anda outlook ile açmam mümkün mü acaba ikisinide outlook'a aktardım fakat bir tek hotmail gösteriyor. gmail'e gelen mailler yerel klasöre gidiyor ordan okuyup silsem bile mailleri gmail'e girdiğimde explorerdan mailler silinmemiş gözüküyor. bilgisi olanlar paylaşsın lütfen...
oncelikle gmail i nasıl outlook da active hala getirdin. kendi basına yaptıysan butun maıl adreslerin ayarları farklıdır
gmail outlook 2002 ayarları
1. outlook acacaksın araclar>hesaplar>posta>ekle>posta 2. outlookda gorunmesini istedigin kullanıcı adı 3.gmail kullanıcı adı mesala fff@gmail.com 4.gelen posta sunucusu> pop3.gmail.com giden posta sunucusu>stmp.gmail.com 5.son diyip islemi bitiriyoz(sanmaki daha bitti :)) ) 6.gmail email account imizi secip ozelliklere geliyoruz 7.gelişmiş(advanced) tıklıyoz ve giden postaya 465 ile 8.bu sunucu icin guvenli baglantı gereklidir secenegi active olacak 9.gelen mail sunucusu 995 10.bu sunucu icin guvenli baglantı gereklidir isaretli olacak 11.digerlerini isaretlemiyosun default deger ne ise o kalsın
yanlıslıkla gonderdim devamı varrr......
12. sunucular kısmına tıklayıp sunucum kimlik dogrulaması gerektirir i active hale getiriyorsun 13.ve bolece kurulum bitti.....
bak sen zaten bu kısmı yaptıysan ben genel bilgi olsun diye forumuda bilgilendirmek icin attım senin sorununa gelince
gmailde settings e geliyorsun ordan forwarding and pop up sekmesi var oraya gelip 1. pop statuste enable pop for all mails yapıp 2. olanıdakeep gmails copy in the inbox yapıyon oluyo bitoyo kusura bakma bu 2. mesajı biraz gec yolluyom isim cikti cikmak zorunda kaldımmmm
birde daha detaylı bilgiye gmail in help inden ulasabilirsin
teşekkürler bilgiler için bunların hepsini yaptım. esas problemim şu outlook'u açınca klasörler kısmında en başta yerel klasörler altında hotmail diye sıralandığı kısım vardır ya sol tarafta işte orda gmail hesabı bunların altına eklenmiyor.