Şimdi Ara

outlook hesabım gelmeyen maili tekrar nasıl alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,,deniz bankla başım dertte. cıtıbank ı satın aldığı için kredikartım Denizbank kartı oldu.
    citibank kartı ile daha once yaptığım harcamayı tekrar almak istiyorlar.
    Outlook gelen maillerin fazlalığı sebebiyle dolmuş ve 4. ayın mailleri dolu olduğu için gelmemiş..
    şimdi 4. ayın maillerini almam için diğer mailleri sildim ama 4. ayın mailleri yine gelmedi..
    4, ay gelen cıtı bank ekstrası cok önemli..nasıl yaparımda tekrar gelmesını sağlarım.
    Denizbank kıllık yapıp citibankın extralarını bulamayız dıyorlar..dertleri 2600 tl yi cebe indirmek..lütfen yardım edin..önemli not,denizbankdan uzakdurun bana yapılanları anlatsam destan olur..saygılarımla.

• fikri olan yokmu?
  • Thunderbird kur ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

merhaba arkadaşlar,,deniz bankla başım dertte. cıtıbank ı satın aldığı için kredikartım Denizbank kartı oldu.
    citibank kartı ile daha once yaptığım harcamayı tekrar almak istiyorlar.
    Outlook gelen maillerin fazlalığı sebebiyle dolmuş ve 4. ayın mailleri dolu olduğu için gelmemiş..
    şimdi 4. ayın maillerini almam için diğer mailleri sildim ama 4. ayın mailleri yine gelmedi..
    4, ay gelen cıtı bank ekstrası cok önemli..nasıl yaparımda tekrar gelmesını sağlarım.
    Denizbank kıllık yapıp citibankın extralarını bulamayız dıyorlar..dertleri 2600 tl yi cebe indirmek..lütfen yardım edin..önemli not,denizbankdan uzakdurun bana yapılanları anlatsam destan olur..saygılarımla.

eposta hesabınız nedir yani hotmail gmail veya xmail, outlook ta göremediyiniz eski mailleri webmail üzerinden görebilirsiniz örnekwww.xxxwebmail.com gibi

• Pop3 mail kullanıyorsanız, yani bir sirketim.com gibi bir mail adresiniz varsa işleyiş şu şekildedir.

Mail sunucu sizin mail sunucunuza mail göndermeyi dener. Eğer sizin mail sunucunuzdaki kotanızda sorun varsa veya başka bir sorun varsa bir muddet sonra tekrar dener.

Bu deneme işlemleri zaman ve sayı sınırlıdır yani 5 kez denedikten sonra sizin mail sunucunuza mail ulaşmıyorsa artık göndermeyi denemez ve başarısız gönderim olarak işaretler.

Siz 4. aydan bahsediyorsunuz. Bahsettiğim zaman sınırı 1-2 gün gibi bir sınırdır. Bu sebepten o maili artık almanız mümkün değil.
  • İlgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..
  • quote:

İlgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Çözüm yolunu yazsaydınız benzer sorunlarla karşılaşanlar için çözüm yolu olabilirdi,

Lütfen Geri Dönüşleri Çözüm Yollarıyla İletelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanbilisim

quote:

İlgi gösteren bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum..

Çözüm yolunu yazsaydınız benzer sorunlarla karşılaşanlar için çözüm yolu olabilirdi,

Lütfen Geri Dönüşleri Çözüm Yollarıyla İletelim

HAKLISINIZ...sanırım mailler gelmemiş hiç..mail sayfası dolu olduğundan ulaşamamış..
    sn.taximproject anlatığı gibi pop3 mail kulanıyordum.
    bu yüzden en önemli 4.ay gelmemiş.artık bankayla kavga dövüş halledicem işi..tekrar bilgisini paylşan herkese teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.