İşyeri bilgisayarımızda e-mail almak ve göndermek için Outlook Express'i kullanıyoruz. Programa iki ayrı e-mail hesabı bağlı ve bu hesapları yıllardır sorunsuz kullanıyoruz. Ayarlarda sorun yok yani. Cuma günü e-mail alabildiğimizi ama gönderemediğimizi farkettim. Göndermeye çalıştığımız e-mailler Giden Kutusunda kalıyor. Hata mesajını ekte görebilirsiniz. Her iki hesapta da aynı sorun var bu arada ve her iki e-mail farklı serverlara bağlı yani serverların değişmesi gibi bir şey de söz konusu değil.
Bir arkadaşımda da aynı sorun varmış. E-mail gönderemiyormuş. Bu Türk Telekom kaynaklı olabilir mi? Aynı problemi yaşayan başka kimse var mı?
İyi ginler arkadaşlar bende bu sorunu yaşamaktayım dediğini gib smtp 587 yaptım ve aldığım hata alttaki resimdir. http://imageshack.us/photo/my-images/3/adszezr.jpg/ resmi ekleyemedim ondan linkini gönderiyorum kusura bakmayın.
Sunucu bağlantısı başarısız oldu.
Konu 'deneme' Sunucu: 'smtp.fourbilisim.com' Windows Live Mail Hata Kimliği: 0x800CCC0E Protokol: SMTP Bağlantı Noktası: 587 Güvenli(SSL): Hayır Yuva Hatası: 10060