Şimdi Ara

Outlook benzeri Android uygulamasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır aradigim fakat bir turlu bulamadigim bir uygulamaya ihtiyacim var. Konu gayet basit, bilgisayardaki Outlook'un yerini alabilecek bir Android uygulaması ariyorum.

Aradigim tek kriter ben silmedikce bütün e-mailleri outlooktaki .pst dosyasına benzer bir dosyada tutmasidir. Yani her defasında serverdaki e-maillere ulasmam gerekmesin, 3-5 ay, hatta 1-2 yil öncesinin mailleri de her an elimin altında olsun istiyorum.

Neden bulduğum e-mail clientlarin 1 tanesinde bile bu özellik yok onu da anlamis değilim. Bir tek bana mi lazim boyle birşey anlamadim yani. Her defasinda ofisteki bilgisayara bağlanmak zorunda kalmaktan sıkıldım, telefondan 2 dakikada halledecegim is 15 - 20 dakika sürüyor bu sacmalik yüzünden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dallamos

Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır aradigim fakat bir turlu bulamadigim bir uygulamaya ihtiyacim var. Konu gayet basit, bilgisayardaki Outlook'un yerini alabilecek bir Android uygulaması ariyorum.

Aradigim tek kriter ben silmedikce bütün e-mailleri outlooktaki .pst dosyasına benzer bir dosyada tutmasidir. Yani her defasında serverdaki e-maillere ulasmam gerekmesin, 3-5 ay, hatta 1-2 yil öncesinin mailleri de her an elimin altında olsun istiyorum.

Neden bulduğum e-mail clientlarin 1 tanesinde bile bu özellik yok onu da anlamis değilim. Bir tek bana mi lazim boyle birşey anlamadim yani. Her defasinda ofisteki bilgisayara bağlanmak zorunda kalmaktan sıkıldım, telefondan 2 dakikada halledecegim is 15 - 20 dakika sürüyor bu sacmalik yüzünden.

serverdeki bilgileri eğer cep telefonuna indirirsen bu sefer de outlook'ta yer almayacaktır. Senin istediğin bir kopyasının cep telefonunda olması sanırım. ben nine diye bir program kullanıyorum. Cep telefonu mail uygulamasına 10 basar. Sanırım kopyalama ozelliği var. Ama hiç ihtiyacım olmadığı için denemedim.
    Bir bakmanda fayda var.

• kilinc K kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam, dediginiz programi inceleyecegim, insallah tahmin ettiginiz gibi e-maillerin bir kopyasini telefonda sakliyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.