Şimdi Ara

Outlook 2007 Geçişlerde Kilitlenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Yaşadığım problem Orijinal Outlook 2007 Kullanmaktayım, Services Packleri yapılmış, Herhangi bir Updatesi olmamakla birlikte, problemim yaklaşık 1 hafta önce başladı.
    2 GB verim olmasına ragmen daha önceleri sıkıntı yaşamamaktaydım. Outlookta bulunan 3-5 adet klasörüm mevcuttur, içeride gezinirken önce bir kilitlenme ve arkasından yanıt vermiyor işlemi ve klasör yada maili açabiliyorum ama bu süre zarfı acaip canımı sıkıyor. Aynı Problemi, satınalma sorumlumuz ve genel müdürümüzdede yaşamış bulunmaktayım. 3 kişide yaşanan problem, tamamı ile işletim sistemleri farklı olmakla birlikte yapılmamış update bulunmamaktadır. Bayağı bir araştırmama ragmen konuyla ilgili hiç bir döküman bulamadım.

    Konuyla ilgili önerisi yada çözümü olan varsa çok sevinirim.


    Kullanmakta olduğum Sistem
    Amd Athlox 64 X2 4200+
    2GB DDR2 800Mhz Bellek
    160+500GB SATA 2 Harddisk
    Windows 7 Ultimate







  • Office programın orjinalse, 4446787'yi ara yardımcı olurlar. Ya da eklentileri kaldırarark denemelerde bulun. Eklentiler bölümüne,
    Tools-Trust Center-Add-in bölümünden ulaşarak üst tarafta aktif eklentileri kapatarak dene
  • Hafta başı olmazsa dediğin umarayı arar teknik destek isterim. Kafama takılan Outlook 2007 kullanıcımızın fazla olması ama sadece 3 kişide bu tür bir kilitlenme sorunu yaşadıgı ortaya çıkınca canımı sıkan bu oldu.

    Teşekkürler.
  • Benim Problemimim kaynağı bu :) ve problem çözüldü.

    Microsoft, üçüncü parti e-posta hesaplarında ortaya çıkan bazı çakışmalar nedeniyle Outlook 2007′ye çıkardığı bir yamayı geri çekti.

    14 Aralık’ta yayınlanan KB2412171 Outlook yamasını yükleyen kullanıcılar e-posta klasörleri arasında dolaşırken ve Takvim ile Görev bağlantılarına tıklandığında meydana gelen yavaşlıktan yakındılar.

    Microsoft Exchange ile bağlı olan kullanıcılar bir sorun yaşamazken, Gmail ve Windows Live Hotmail’den e-postalarını indirmeye çalışan kullanıcılar, Güvenli Parola Doğrulama (SPA) etkin olduğu durumda sunucuya bağlanamadılar.

    Microsoft meydana gelen sorunlardan dolayı özür dilerken yamayı geri çekti ve kullanıcıların bu yamayı nasıl kaldıracaklarını anlatan açıklayıcı bir yazı yayınladı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.