Şimdi Ara

Outland Mining ühühü.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Main Olan Rogue için Engineering yapıyorum. Alt Warrior için de Jewel ve Blacksmith yapıyorum. Böylece aramam gereken maden 3 e katlanıyor. Her şey iyi hoş ama Outland de Hellfire da 10 tur atıyorum 3 tane nokta görebiliyorum. Birini daha adam edememişken insanlar o kadar mesleği nasıl yapıyor ? Pandaria da adım başı maden görebiliyorsunuz. AH den al diyeceksinix ama 20 Fel Iron Bar 500-600 gold , bütünn servetimi ona dökecek değilim
    Sitelerden araştırdım Hellfire en çok maden olan yermiş ama dediğim gibi 100 tur attım daha birini geliştiremedim. Hadi onu atlattım Lich King haritası var Cata haritası var. 90 olmadan en azından Warrior inkini tamamlasam yeter. 90 olunca da zaten daily'lerden zaman yine kalmaz.

• Oralarda CRZ olduğu için 500 tane adam birden dolaşıp maden arıyor. CRZ olmadan önce bile zordu Outland madenleri, şimdi daha zordur. Pandariada CRZ olmadığı için maden bulmak kolay.
  • ben çok hızlı mining kasıyordum ta ki hellfire peninsulaya çıkana kadar.o an bıraktım kasmayı.aynı achiyi tekrar tekrar kasmak olsa hellfire explore achisini yüz kere alırdım herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fel Iron Barlardan bu yüzden çok para kazanmıştım. 20-25 kez haritayı detaylıca dolaşınca çok fazla spot çıkıyor. Engineering'i en sona bırak. İlk önce de jc kas derim. Her iki karakterin için de hayırlı olur. Ufaktan 3-5 bir şey de kazanabilirsin belki.

Dipnot: Çok para derken 20k filan kazanmıştım. Bot-Bwd zamanıydı işt,e catanın ilk zamanları. Sonra büyük bir risk alayım deyip yatırım yaptım. Yapmaz olaydım Cata boyunca toparlanamadım bir daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Farm Önerileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.