Şimdi Ara

Out Of Memory Hatası !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
21.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya oyunu oynarken 5-6 dakka sonra bu hata geliyor :S Hata buhttp://d1204.hizliresim.com/w/1/3zzgm.png

• Bu hata banada oluyordu bir aralar.Buyur sorunun çözümü.
    www.java.com
    Minecraft kilitlenmesi günlük dosyası oluşturuyor
    http://www.java.com/tr/download/help/minecraft_error.xml
  • Ekran kartından kaynaklanıyor. Bana ekran kartını yazabilir misin?
    Ekran kartını öğrenmek için çalıştır kısmına dxdiag yazıp ekran sekmesine geç. Daha sonra en üstte ad kısmı var bendede aynı hatayı veriyordu orda yazan adı bana buradan ilet. Eğer olmazsa Windows update'lere gir ve dil paketleri hariç hepsini yükle. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
    Saygılar, Jaquaries.
    Daha önce yazmıştım sendede işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Ekran kartından kaynaklanıyor. Bana ekran kartını yazabilir misin?
    Ekran kartını öğrenmek için çalıştır kısmına dxdiag yazıp ekran sekmesine geç. Daha sonra en üstte ad kısmı var bendede aynı hatayı veriyordu orda yazan adı bana buradan ilet. Eğer olmazsa Windows update'lere gir ve dil paketleri hariç hepsini yükle. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
    Saygılar, Jaquaries.

NVİDİA GeForce 9800 GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda09

quote:

Orijinalden alıntı: Jaquaries

Ekran kartından kaynaklanıyor. Bana ekran kartını yazabilir misin?
    Saygılar, Jaquaries.

NVİDİA GeForce 9800 GT

Updateleri denedin mi?
  • Biraz geç yazdım ama evet güncelleyince düzeldi
  • bende gecen gün format attım bugun yükledim aynı hatayı alıyorum ge force 9600 gt benımde ekran kartım ne yapmam gerekiyor directx denmı yapıyor kullandıgım driver version 285,62 en iyi performans bu versionla oluyor öneriler hep bu yönde ama ne eksik cözemedim hala uptade hep yaparım ama directx denmı kaynaklı anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian Insane -- 4 Ağustos 2012; 4:59:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Out of Range hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar infestation survivor staties oynuyorum ve out of memory hatası veriyor pc i5 işlemci 2gb ekran kartı 4gb ram 32 bit ama bilgisayarımda C de 95.8 gb boş yer var ama D de 262 gb ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.