Tamda dedigin gibi yapiyorlar. Subatta araclar gelecek diyip shine limite girdigi icin yok cekip shine bold girmemesine ragmen 200 bin rusvet istiyorlar. Cin arabalarina hic giresim yok ama mecbur kalacakmisim gibi bir his var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (370. sayfa)

-
-
doguş oto maslak seat stoklara martta girecek dedi , zam yapar bu fiyata ateca. v ermezler
-
Arkadaşlar forumdaki son mesajların hepsini okuyorum. Benim gibi araç arayanlar genelde cherye yönelmiş sanırım ama ben onu almak istemiyorum peder de istemiyor. Fc5 civic kullandık 5 yıl ve alıştık bence şuanki kasanın da tipi ve donanımı güzel o yüzden onu almak istiyoruz fakat şubattan önce bulmak zor gibi. Bir bayii de şubatta 2024 modeller gelecek dedi. Muhtemelen zam gelir ve limit dışı kalır. Toyota cross hybrid için de bi ara düşündüm ama cezbetmedi beni maalesef. Güncel olarak chery ve toyota dışında başka araç tavsiyeniz var mı tam limit dahilinde orta veya dolu paket?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Opel Mokka ultimate, grandland gs, 408 allure bakılabilir. Doğuş oto'nun sitesinde oto bulucu'da enteresan araçlar var ona da bir bakın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lass53 -- 11 Ocak 2024; 20:51:50 > -
Merhaba hocam size tavsiyem hiç zaman kaybetmeden araç alabilmeniz bende tüm toyota tüm honda tüm pejo bayilerini aradım araç bulamadım bir türlü dayanamadım gittim chery aldım sonuçta ticari olarak da düşünmüyoruz vebu diğer bayiler aşırı kibirli ve çok mağdur oldum sonra onlara lanet getirdim tabiki artık chery inşallah üzmez inceleme şansınız var ise gidip inceleyin derim bildiğiniz gibi ne döviz ne de emtia fiyatları düşüyor sıfır araçların kesinlikle fiyatlarının düşeceğini zannetmiyorum ve ayrıca ekstra ötv zammından bahsediliyor
Biliyorsunuz alınteri ile emeği heba edilen tek milletiz .
Gelecek 5-10 yıl içinde çin markalarının piyasayı ele geçirmesi muhtemel olacak . Şimdiden hayırlısını diliyorum
Hocam sırf almak için chery almak istemiyorum. Kötü olduğunu düşündüğümden değil ama hiç o denli büyük araba kullanmadı ailem. Ben sürerim ama abim babam alışamaz. Sonra arabada bi sorun olur biz demiştik muhabbeti döner. İkincisi benzinli olması ve çok yakacak olması da bir etken. Civicde lpg gibi bi avantaj var o da çok artı bizim gözümüzde. Gibi gibi şeyler. Valla stres yaptım kaç gündür. Limit güncelleniyor ama almak için 1 ayımız var sadece sonra çöp oluyor yeni tutar…
Uzak mesafe sorun değilse tüm Hondaları tek tek arayın. İzmir ve Ankara Honda larda düne kadar vardı, İzmir'deki lpgli siyah renkti ama sadece elegance paket benzinli kalmıştı 864K, rengini bilmiyorum. Ama tabi renk ve lpg/benzin seçmeniz zor. Civic, HRV kadar talep gören bulunmayan model değil, genel olarak şu dönemde B ve C sınıfı SUV araçlara ilgi arttı.
Corolla Cross Flame X zaten isteseniz bulmanız imkansız, milli piyango çıkma ihtimali daha yüksektir. Ancak kaparo veren vazgeçer de başka araç alırsa. 100-250K elden hava parası verirseniz belki Türkiye genelinde 2-3 tane vardır. Gemi de yolda olan araçlar var sadece, fabrikada bitti, Şubat da ancak gümrük işlemleri biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 11 Ocak 2024; 21:19:56 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam lpg yakıt tasarrufu olsada bir önemi kalmadı alacaksanız civic benzin full olanını alın gelecek bir kaç sene içinde lpg sorun olabilir bende civic istiyordum ilk başta vermediler gavurlar mağdur ettiler peşin parayla dahi vermediler zaten urfa bayisi 1 milyon istedi mersin bayisi de 1 milyon istedi bende dedim ki bu aracın ikinci el değeri nedir de 1 milyon istiyorsunuz sonuçta 5 yıl boyunca rehinli olacak
Kalkıp 200k fark verecek vicdanın yok dedim
Bulabilirseniz normal fiyata çok iyi olur
arkadaşlar mokka ultimate 950bin teklif aldım fiyat nasıl sizce?
-
860 bin'den alan tanıdığım oldu istanbul'da bir bayiden, bayiyi anımsayamıyorum.
-
Görüştüğüm her marka bayi ortalama 100bin fazla istiyor sanırım, bu avanta alışkanlığı iyice yerleşti imkan yakaladıkları an avanta istiyorlar, bu kültür hiç olmadı.
-
gelin kullanabilir mi?
-
Arkadaşlar üşenmeyin Cimer'e şikayet yazın. Sağlıklı bireylerden alamadıkları parayı engelli bireylerden istemeleri ne ahlaka sığıyor ne insanlığa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelin damat kullanır
-
Renault Austral alan kullanan var mı arkadaşlar bu yakın zaman içinde ? ÖTV sınırından veriyor mu bayiler ?
-
Maalesef ki tüketici aleyhine bir durum var devlet sosyal imkan olarak sunduğu bir durumdan markalar maddi çıkar sağlama halindeler, bayi elden nakit alıyor ve bunu ispatlama imkanı çok zor, üstüne bir de sarı sitedeki ilanlarda iş legal olmuş gibi bir durum var, bayilerde de sen almazsan bu şartlarda başkası alacak rahatlığı da olduğundan çark bu şekilde dönmeye devam ediyor. İçinize sindiği şekilde bir araç alırsınız umarım.
-
1590 olanlara yok çekiyorlar, en boşu 1680 den başlatan araç girecek değil herhalde :)
Bazı araçlar için indirim yapılıyor yazıyor da o yüzden sordum hocam.
Tabiki hocam, Aralık dan beri takip ediyorum bütün engelli forumlarını 1 tane görmedim duymadım ötvsiz Austral. Doğuş Oto, Volkwagen den bağımsız Troc indirme alabiliyor istisna örnekler olabiliyor. Ama onun dışında Çinlilerde yada tutmayan, elde kalan modeller dışında indirim zor, bırak indirimi üste 100-200K isteniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 12 Ocak 2024; 10:51:41 >
aralıkta tepretoğlu sattı. şimdi satan var mı bilmiyorum. onlar satabiliyorsa ki aynı fiyattaydı vardır elbet satan. ama bulmak zor olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X