Şimdi Ara

ÖTV kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Bizim bir arkadaşın başına gelen bir olayda sizlere danışmak istiyorum. Opel bayisinin birinden arkadaşın başına bir iş geldi. Bu konuda ne yapabiliriz. Opel mokka için bayi güzel fiyat vermiş. 1165 tl sonra okeyleşmişler falan. Bayi sonra 65 bin elden olmak zorunda falan bu araçta özel şart var demiş. Arkadaşta fiyat uygun diye kabul etmiş. Sonra 1100 havale kredi kartı falan hal olmuş. Araç tesliminde 65 bini verip formları imzalamış aracı teslim aldıktan sonra fark etmiş. Bayi faturayı 1100 tl kesmiş. St şuan telefonlara falan cevap vermiyor. Maksat burada parayı geri almak falan değil bayi alenen vergi kaçırıyor. Bu durumda bu bayinin başını nasıl ağrıtabiliriz? Elimizde kanıt olarak aracın teslim tarihine yakın bankadan çekilen paranın dekontu ve arkadaşın yakın akrabalarından 2 kişi şahit var.



  • 65 yine iyiymiş. Haziran ayında liste fiyatı 1.050.000 olan araba için benden 1.370.000 istediler. 320.000 TL'sini elden getir dediler.


    Dedim fatura nasıl kesilecek? 1.050.000 TL dedi.


    Enayi değilim dedim ve uzaklaştım.


    O arabayı almış olsaydım ve şimdi satmak isteseydim 1.400.000'e ancak satılırdı.


    O zamandan beri paramı başka şeylere yatırdım ve aynı arabadan neredeyse 2 tane alabilecek durumdayım.


    Araba piyasasının içine eden herkese teşekkür ediyorum. Beni daha zengin yaptılar. İyi ki almamışım o arabayı yoksa param değer kaybedecekti.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.