Şimdi Ara

ötv indirimli araç tavsiyesi 2017 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dadasali2534

Bak arkadaşım and ı beğenirsin begenmezsin tammami . Ben avukatı da değilim ama ülkemizde en objektif test yapan en iyi adamlar bunlar zaten abi arabanın içini okadar övdüler ki o çözünürlük de ufak eleştiri dir .. eğer testin sonunu da izlediysen iç mekanı en güzel şekilde anlatıyorlar . Zibidi falan da deme ne gerek var . Bence de 3008 in içi çok iyi And abimin de dediği gibi kutlanması gerekiyor çok iyi iş çıkarmış lar ...@pro-black

And abine selam söyle benden.

O senin dediğin tarafsızlık olayi adam akilli eleştiri olayı bitti And Abinde.

Eskiden dediğin doğruydu tarafsizlardı, benim takip ettiğim kadarıyla Hyundai ile karadeniz turunda koptu o film.

Eskiden sıcak samimi bi ortam vardı, fakat And Abin yolda bulduklarini yola çiktiklarina değişti, hatta bakti gördü tahtı sallantida yolda bulduklarina da yol verdi.

Bak X3 ü rezil kepaze etmesini Focus Rs pertine falan feşman girmiyorum bile.

Kendi elleriyle elde ettiği başariyi kendi elleriyle bitircek hayirlisiyla. Az kaldı.

Takibi biraktim ama en son Doğan Kabak beyfendiden sonra araçta temin edemediği icin takipci arabalariyla idare ediyordu.

Anca işte böyle Liseli tayfa takip ediyo fanlığını yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse üstüne alınmasın ama imkanı olduğu halde gidip engelli yakınlarının üstüne araç alanlara diyecek söz bulamıyorum

• Sadece ötv ödenmiyor değil mi ? 150 bin liralık 3008 nasıl 70 bine geliyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mttlp07

Kimse üstüne alınmasın ama imkanı olduğu halde gidip engelli yakınlarının üstüne araç alanlara diyecek söz bulamıyorum

imkanım olsa tavsiye istermiyim hocam babam emekli oldu emekli ikramiyesini aldı oda zaten 3008in yarı parası bile değil kredi çekicez ve öğrenciyim 40 milyar kredi çekicez neyse bunlardan bahsetmek istemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmemekten Bıkan Adam

Sadece ötv ödenmiyor değil mi ? 150 bin liralık 3008 nasıl 70 bine geliyor ?

gelmez 85e falan geliyorda ben en üst sınıf almayı düşünmüyorum hatta dizel giriş seviyesi bile olabilir
  • Kadjar bak 3008 olmazsa.

• cordial2010 C kullanıcısına yanıt
    hocam suc tercihimiz zaten rahatça engellilerin terk etmek zorunda olduğu köylere rahatça girip çıkmak için üstüne evde 6 kişiyiz rahatça araca binip gitmekte var sizin isteğiniz nedir acaba bu aracı alanlar sadece ve sadece engellinin isteğine göre mi binmeli acaba?Hani bizimde ödeyeceğimiz büyük bir para var yani onuda görmezden gelmeyin + kdv var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Kadjar bak 3008 olmazsa.

3008e bayıldım giriş seviyesi bile olsa 117.000 tllik modelindende olsa almayı düşünüyoruz 2. tercihimiz marda cx 3
  • Suv piyasası fazla tutmuyor ülkemizde sedanlara göre ama burada ihtiyaç önemli şahsen ben Peugeot diyince durakladım çünkü 5 sene kullanmak zorundasınız ve Peugeot larda iç mekan kalitesi kötü deniliyor tiguanları araştırdınız mı ya da ateca ları

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.