Şimdi Ara

OTV INDIRIMI ASLINDA HIC GEREKLI DEGIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum uretemiyoruz. Otv indirimi gelirse piyasa kan aglar. Bmw mercedes audi haricinde. Bunun disindaki markalarin satisi duser ve istihdam sorunlari olucagi kesin. Otv indirimi derken, otv min kalkmasindan bassediyorum. Ben de eskide savunurdum cok yuksek diye. Ama gene alan aliyor. Devlet kazanirsa herkes kazanir. Otvnin kalkmasi demek fakir fukaranin bmw mercedes binerek, alt esnafi oldurmesi demektir. Or, dacia ustasi ne anlar bmw den? Yada pejo ustasi ne anlar mercodan?
    Devleti bu konuda destekliyorum. Belki bir nebze daha artirilabilir.
    Iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiçbişe olmaz, indirim oranı kadar parayı markalar bindirir, sonra sen sağ ben selamet. Şimdi en azından devlete gidiyor diyip kendimizi avutabiliyoruz, öbür türlü şerefinde eksiklik olan distribütör ve markalar kazanır diye düşünüyorum..
  • 2015te rekor kiran sektörde ötv indiriminin ne işi var.

• GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Kalkınmak da burada başlıyor zaten. Kendisine usta diyen şahısların 2 vida söküp takmaya en az 50 lira işçilik aldığı bir ülkedeyiz.

Bilgisayarlı müdahale nedir bilen yok. Elektronik - sensör - elektrik ilişkisi nedir bilen yok.

Ehliyet kurslarında hala buji kablolaları ve karbüratör eğitimi veriliyor sınavlarda bunları soruyorlar..

Sonra piyada 98-00 model Honda civicler , toyota corollalar opel astralar 25,30 milyara alıcı buluyor.

Teknik bilgisizlikten dolayı delik deşik edilmiş renault safrane'lar eski kasa passattlar tam enjeksiyonlu fiat tempralar opel vectralar toyota carinalar vs. araçlara kimse araba gözüyle bakmıyor.

Sonra bırakın bu düzen iyi diyerek afrika ülkesi muamelesi görelim öyle mi? Oyak gibi Tofaş gibi ford hyundai gibi birçok dış sermaya ülkemizde bu yatırımları yaparken..

Ülkede krank dökümü yapan genmottan alfaya kadar , subap üretimi yapan subpsan gaysan güneş gibi markalara kadar üretim yapan firmalar mevcut . bu firmalar şahin doğan parçası üretmek yerine bmw 5 serisi parçaları neden üretmiyorlar? Çünkü talep yok.

Valla kusura bakmayın. Memurlar işçiler senelerce birikim yapıp üstüne de %40 faiz ile kredi çekip araba alıyorsa , avrupadalı aynı arabaya 4-5 memur aylığı ile sahip olabilirken sessiz kalmak ve normal karşılamak normal değil..

Ülke olarak sanayimizi geliştirirsek büyürüz ve kalkınırız 2.0 motordan %145 sadece ötv alarak büyüyemezsiniz. büyüyorsanız da sahte bir büyüme olur. halbu ki elektrik - elektronik anlamda gelişmiş yerel sanayilerden çok parlak fikirler çıkabilir. Çünkü insanımızın bu kapasitesi var..

• ötv indirimi ne arar la bazarda
  • Kur farkı yetmezmiş gibi bir de ÖTV var. O zaman Dacia'lar köylere Audiler orta gelirlilere Mercedes yine üst gelirlilere hitap eder. Ama bu kez de kuş serisine 15000 TL vermek tarihe karışır.
  • Otv kalkinca osmanli tugrali doblolarin, transitlerin daha guclu motora sahip bir arabaya binince yaratacaklari kaosu dusunun. Adam 1.3 multijet dobloyla dogru duzgun gitmiyor, onun altina 3000 motor bir araba versen olacaklari dusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ötv kalkarsa oluşacak durumu tahmin edemiyorum. Şu anda birçok evde iki araç varken insanlar belki üçüncü araç için koşacaklar. Aynı aileden 3 kişinin 3 ayrı araçla trafikte olduğunu düşünün. şu anda yollar çekilmez durumdayken şu anda doğru düzgün park yeri bulamazken genel anlamda ne getirir bilmek zor. Ama ilk aracını alacaklar için çok güzel bir fırsat olur.

• Ne güzel işte.

320xd parasına 2.0TDI Passat satılmaz.

320xd 100.000TL olur, Passat 50.000TL'ye satar mesela.

Şuan ÖTV yüzünden VW araçları kendini nimetten sanıyor.
  • "Devlet kazanırsa herkes kazanır" denmiş de niye biz ötv icat oldu olalı hiç kazanamıyoruz? Kimse bana bu arada milli gelirimiz şu kadar oldu mavalını okumasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Gato Negro -- 6 Ocak 2016; 17:35:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.