Şimdi Ara

OTURUM AÇMA VE KAPATMA ŞEKLİ HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR NE OLDUYSA BEN KULLANICI HESAPLARINDA YER ALAN OTURUM AÇMA VE KAPATMA SEKLİNİ DEĞİŞTİRİN MENÜSÜNÜ KULLANAMIYORUM SEBEBİ İSE BÖYLEBİR UYARI "NETWARE İÇİN İSTEMCİ HİZMETLERİ KARŞILAMA EKRANINI VE HIZLI KULLSNICI DEĞİŞTİRMEYİ DEVRE DIŞI BIRAKTI BU ÖZELLİKLERİ GERİ YUKLEMEK İÇİN NETWARE İÇİN İSTECİ HİZMETLERİNİ KALDIRMANIZGEREKİR" BU NEDİR YA BEN KLASİK AÇMA KAPAMA ÖZELLİĞİNİ İSTEMİYORUM SORUNUMU NASIL ÇÖZERİM?

• öncelikle masaüstünde ağ bağlantılarımın özelliklerine girip netware ile ilgili sekmeyi kaldır.daha sonra
    denetim masası / kullanıcı hesapları / kullanıcıların oturum açma kapatma şekilleri
    en tepedeki seçenek . karşılama ekranını kullan. işaret le.
  • abi özelliklerde böyle bir secenek yok ki
  • peki onu atla.sonrasına bak bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forrestall

abi özelliklerde böyle bir secenek yok ki

masa üstü ağ bağlantıları özellikler girdikten sonra yerel ağ bağlantısının özelliklerine tıkla orda netware göreceksin.. kaldır sonra arkadaşın dediği gibi açma şeklini değiştir
  • yok dostum değiştiremiyorum bu uyarı çıkıyo hep delirecem ya
  • of be hayret bişey ha arkadaşlar kusura bakmayın netware istemci özelliği sekmeseini kaldırdım ama nafile yine kullanıcı açma şeklini değiştiremiyorum parolam hala duruyo açılışta parolayı mı kaldırsam yararı varmıdır ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook Hesap Silme ve Kapatma
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • parolayı kaldırmazsan zaten sormak zorunda.
  • dostum parolayı kaldırsam da kaldırmasam da aynı şey
  • peki hâlâ netware ile ilgili yazı çıkıyor mu ? yoksa sadece kullanıcı giriş ekranını mı değiştirmek istediğin yer seçilemiyor.
  • NETWARE İÇİN İSTEMCİ HİZMETLERİ KARŞILAMA EKRANINI VE HIZLI KULLSNICI DEĞİŞTİRMEYİ DEVRE DIŞI BIRAKTI BU ÖZELLİKLERİ GERİ YUKLEMEK İÇİN NETWARE İÇİN İSTECİ HİZMETLERİNİ KALDIRMANIZGEREKİR" bu salak yazı gene çıkyor seçim yapamıyorum yani
  • peki listeden o netware ile ilgilie herşeyi kaldırdın mı?kontrol edebilir misin. ağ bağlantılarının özelliklerini.
  • ya nerden cıktı bu basıma evet dostum ya kaldırdım herşeyi boş ya işlemiyo uyarı çıkıp duruyo bu nedir ya
  • şöyle,
    orda listede netware var ve seçili mi değil.eğer öyle ise uninstall seçeneği ile kaldırmayı dene.yani seçili idi ve sen seçeneğini kaldırdın gibi geldi bana.uninstall etmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transylvania -- 12 Ocak 2006 2:08:40 >
  • ve son olarak birşey daha..bu sorun ne zaman ortaya çıktı söyler misin? system restore yapalım olmazsa olsun bitsin.
  • dostum netware seciliydi bende seceneği kaldırdım unıstallı nasıl etcez
  • ağ bağlantılarıma gir tekrar.o listede netware'i seçip uninstall seçeneği var altta ona bas.baktın ki o uninstall seçilmiyor önce netware'in yanındaki kutucuğu doldur sonra dene.
    bir türlü olmazsa o zaman sistem araçlarına gir sistem geri yükleden bu sorunun olmadığı bir tarihe dön olsun bitsin.ben şimdi çıkacağım.umarım halledersin.görüşmekk üzere.iyi geceler.
  • arkadaşım kaldırırım dabu bileşeni kaldırmak bileşeni tüm ağ bağlantılarından çıkarır uyarısı geliyo nedir önemli bi sorunmu teşkil eder acaba
  • çıkartsın netware ile senin işin olmaz ki zaten.
  • tamam dostum oh be walla yardımların için teşekkür ederim kaldırdım kurtuldum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.