|
Oturak şakası animasyonum

-
-
Hocam geleceğin Andrew Kramer'ısınız başarılar:)
-
teşekkürler
-
Hocam güzel emek veriyorsunuz videolara helal olsun valla.
-
Sasirdim kaldim nasil olabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Instagrama yüklerseniz daha iyi olabilir. Kısa videolar youtubede çok uymuyor gibi hocam -
teşekkürler
-
efektle birçok şey yapılabiliyor
-
instagram sayfam var zaten. birde youtube deneyeyim dedim.
-
Hocam size ucuz ama videolarınzda çok etkili olacak bir öneride bulunayım madem, zaten uğraşıyorsunuz o kadar. Görüntünüz çok daha iyi olsun. Ben 23 wattlık tasarruflu ampullerle, yaklaşık 1600 lümen, softbox vs. yaptım evde. Videolarda ve fotoğraflarda çok güzel iş çıkarıyorlar. Size de tavsiyem internette yapımını öğrenip evde yapmanız, hem ucuza gelir hem de belki onun da yapımının bir videosunu çekersiniz. Videolarınız çok karanlık, ve bazen ışık dengesizliğinden dolayı görüntü kötü gözükebiliyor, kamerayla ilgili değil bir tek bu konu.
-
bu konuda haklısınız normal lambalar yetersiz geliyor. elimde 3 tane farkli lamba var onlarında ışık ayarı yok çok iyi olmadığı için kullanmıyorum
-
Hocam, mesela konudaki attığınız videoda ışık yetersiz kalmadığından dolayı değil. Heralde mecburen orda lamba vardı birtek onu açtınız ama ters ışıkta kalmışsınız. Yani uğraşmak istemiyorsanız elektronikçiden bir tane duy alın, bir tanede tasarruflu ampul alın direk prize takın kabloyla. Hiç standa falan bile gerek yok bir şeyin üzerinde sarkıtırsınız.
-
siz önceki yazıyıda bu video için yazdınız sanırım.ben yanlış anlamışım. bu videoyu çektiğimiz yer arkadaşımın evi genelde yaz akşamları oturduğu bölüm. kameradan taraf yanmıyordu. bizde ışığa doğru çekelim dedik. farklı birşey olsun diye o da baya karanlık oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X