Şimdi Ara

OTOSTOP ÇEKME TAKTİKLERİNİZ ( Anılarınız ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 kez otostop çektim bekle bekle bekle otobüs gelmedi okula geç kalıcam.. arkadaş dedi olum otostop çekicem dedi iyi dedim parmağını kaldırmasıyla bi minibüs geldi gençler ne yöne abi şu liseye atlayın dedi bi kelam sohbet etmeden gittik teşekkür ettik indik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolStoryWriter

hiç otostopla çekmedim o nasıl oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brn de bi kere otostop cekmistim. Turistik kucuk bi mekandi yerliler genelde birbirini taniyodu falan. Sahilden merkeze gidicem dolmus gelmiyo. Bekle bekle oldum sonra biraz yuruyim dedim.
    Yayanin yuruyecegi yol bitti. Dolmus da gelmiyo ben de biraz dusundukten sonra kaldirdim parmagi bekliyom. O kadar turk gecti arabasi bombos. Minubus gecti icerde tek sofor var almadi. Sonra fransiz sevgili midir kari koca midir artik bilemiyorum onlar durdu. Araba kiralamislar gitcegim yere kadar biraktilar sagolsunlar.

Bi keresinde de ben kuzenim ve kuzenimin arkadasi aksam ayni sahilden donucez. Dolmus bitmis. Yuruyoz parmaklar havada yine yerliler durmadi. Ankara plakali bi arac. Icerde 3 tane sarhos genc. Binsek mi binmesek mi bilemedik ama en sonunda bindik.
    Ankara havasi caliyo. Sofor hem sarki soyluyo, hem bira iciyo hem araba kullaniyor. Biz arada birbimize bakiyoz aha mictik tarzinda. Neyse geldik merkeze onlar sigara almaya durunca biz de arkamiza bakmadan kacmistik. Iyi muhabbet olmustu.

• Böyle Bir Film Vardı Otostop Çekerek İnsan Öldürüyordu Oda İyidi
  • kamyoncuların hepsini aynı kefeye koymuyorum ama binmeyin kamyona
  • güzel hikayeeler arkadaşlar teşekkür ederim

otostop çektiğim günler genelde araba seçiyorum ben kamyonlar gelince eller aşşağı
  • yok mudur daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: QReal

Böyle Bir Film Vardı Otostop Çekerek İnsan Öldürüyordu Oda İyidi

o seri katil değilmiydi la filmin adı ney?

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

2000 yılındayken orta 3. sınıfa gidiyodum ve bir yıl boyunca dershaneye otostopla gitmiştim. aliağa da oturan varsa bilir, orda yaygındır otostop olayı (halen öylemidir bilmem)

hatta bikaç kez ben otostop çekmediğim halde otomobil durup çağırmıştı bizi yani o derece.

bir keresinde arkadaş la çıktık, bugün yürüyelim dedik yine, şimdi gene otostop çekmediğimiz halde biri gelip durur diye yolun karşısına geçip karşıdan yürüyoruz aşağıya doğru (yani yolun sol tarafından yürüyoruz) karşı tarafta bi otomobil durdu ısrarla korna çalıyo gelin gelin diye. tabi bişey de diyemedik, geçtik karşıya, bi baktım otomobilin içinde 3 tane kız baya şaşırmıştım.

sadece dershaneye değil, küçükken sayısız kez denize de otostopla gidip gelmiştim

İzmir de miydiniz hocam ayrıca hala alıyorlar Aliağada+Çandarlıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Şu ana kadar sadece traktöre binmedim onun dışında her türlü araca bindim. Şu bu almaz muhabbeti de yapmayın, 5-6 kere bayan aracına bindim, geçen hafta bayan durdu istediğin yere kadar gitmediği için binmedim hatta. Mercedes, BMW, Chrysler, Porcshe gibi markalardan birçok lüks araca da bindim. Anadol'a da bindim. Taksi de durdu, dolmuş da aldı. Yanında türbanlı eşi arkada çocuğu olan adam da aldı iki bayan da aldı. Aynı adama 3 kere denk geldiğim oldu. Binip din tartışması yaptığım adam da oldu, dini nasihatler aldığım da. Motora 2 kişi otostop da çektik, aynı araçta 6 otostopçu gittiğimiz de oldu. Yani kısacası otostopta ihtimaller yoktur. Her araç alabilir. Her araca otostop çekin. En rahatı otostop yöntemi ışıklara gidip başparmağı kaldırmaktır. Şoförle göz göze geldikten sonra camı açıp nereye gideceğinizi sorarlar büyük ihtimal. 2-3 dalgada banko binersiniz araca.

Yerinde olsam kiloyla milli piyango alırdım. Şu zamana kadar tek parça kalarak şansın ırzına geçmişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gitαrist

quote:

Şu ana kadar sadece traktöre binmedim onun dışında her türlü araca bindim. Şu bu almaz muhabbeti de yapmayın, 5-6 kere bayan aracına bindim, geçen hafta bayan durdu istediğin yere kadar gitmediği için binmedim hatta. Mercedes, BMW, Chrysler, Porcshe gibi markalardan birçok lüks araca da bindim. Anadol'a da bindim. Taksi de durdu, dolmuş da aldı. Yanında türbanlı eşi arkada çocuğu olan adam da aldı iki bayan da aldı. Aynı adama 3 kere denk geldiğim oldu. Binip din tartışması yaptığım adam da oldu, dini nasihatler aldığım da. Motora 2 kişi otostop da çektik, aynı araçta 6 otostopçu gittiğimiz de oldu. Yani kısacası otostopta ihtimaller yoktur. Her araç alabilir. Her araca otostop çekin. En rahatı otostop yöntemi ışıklara gidip başparmağı kaldırmaktır. Şoförle göz göze geldikten sonra camı açıp nereye gideceğinizi sorarlar büyük ihtimal. 2-3 dalgada banko binersiniz araca.

Yerinde olsam kiloyla milli piyango alırdım. Şu zamana kadar tek parça kalarak şansın ırzına geçmişsin.

Asıl öğle molasında çarşıya gidip geri dönerken bindiğim araçta şanslıydım. Aracı duman altı yapmışlar ama içtikleri sigara değil. Değişik kokulu başka bir şey. Sürücünün de yanındaki elemanın da kafa kıyak. Yandaki eleman toz çekip duruyor arada. İki şerit boş yolda bir sağa bir sola gidiyoruz nasıl korktum anlatamam. Sonra sağ salim okula ulaştım. (Şehir dışında olsa binmezdim öyle araca)

• Bentleyle iki tane kız geçiyordu.Ölü taklidi yaptım.Kızlar çıktı arabadan.İyi misin falan dediler.Bende sizin yanınızda daha iyi olurum dedim.Aldılar arabaya bi daha hiç ayrılmadık.
  • quote:

quote:

quote:

Asıl öğle molasında çarşıya gidip geri dönerken bindiğim araçta şanslıydım. Aracı duman altı yapmışlar ama içtikleri sigara değil. Değişik kokulu başka bir şey. Sürücünün de yanındaki elemanın da kafa kıyak. Yandaki eleman toz çekip duruyor arada. İki şerit boş yolda bir sağa bir sola gidiyoruz nasıl korktum anlatamam. Sonra sağ salim okula ulaştım. (Şehir dışında olsa binmezdim öyle araca)

Karakolda güzel bir gece de geçirebilirdiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smyrn3.

quote:

2000 yılındayken orta 3. sınıfa gidiyodum ve bir yıl boyunca dershaneye otostopla gitmiştim. aliağa da oturan varsa bilir, orda yaygındır otostop olayı (halen öylemidir bilmem)

hatta bikaç kez ben otostop çekmediğim halde otomobil durup çağırmıştı bizi yani o derece.

bir keresinde arkadaş la çıktık, bugün yürüyelim dedik yine, şimdi gene otostop çekmediğimiz halde biri gelip durur diye yolun karşısına geçip karşıdan yürüyoruz aşağıya doğru (yani yolun sol tarafından yürüyoruz) karşı tarafta bi otomobil durdu ısrarla korna çalıyo gelin gelin diye. tabi bişey de diyemedik, geçtik karşıya, bi baktım otomobilin içinde 3 tane kız baya şaşırmıştım.

sadece dershaneye değil, küçükken sayısız kez denize de otostopla gidip gelmiştim

İzmir de miydiniz hocam ayrıca hala alıyorlar Aliağada+Çandarlıda

izmirliyim de 8 yıldır istanbul da yaşıyorum.

• quote:

Devamı yok mu

• kız arkadaşlardan yardım alıyoruz ama onlar binmeyince şoförlerin yüzlerindeki ifadeyi görmeniz lazım
  • Jay and Silent Bob Strike Back diye bir film vardır.
  • Arada okul dönüşü biniyoruz sorun olmuyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Karakolda güzel bir gece de geçirebilirdiniz.

Bölge tratiğin önünde indirdiler zaten ironiden ne yapacağımı şaşırdım.

• Enisteinin her mesajinda aha aynisi aha tam aynisi oha aynen bnde bnde diye diye bi hal oldum... Corluda okuyorum istanbula sinirli sayida otobusle gitmisimdir.. tir minibus normal araba GEMI her turlu araca bindim, zengin fakir mudur isci, dumanli sarhos ayik gul suyu kokan her tipin arabasina bindim... Hic dediginiz gibi seyler olmuyor... Hicbi zararini gormedim... Corludan izmire 6 saate 2013 model tirla( dublex villa desek daha dogru olur) mavi jeans fabrikasinin genel muduruyle tanistim... Istanbul beylikduzundeki gul yapinin cocukluk arkadasyila tanistim(staj ayarlayabilir) Mustafa Sarigulun memurlariyla tanistim... Bi cok unibversiteden ogretim gorevlisyle tanistim... Ayni arabalara 2 kez bindigim oldu 6 arkadas gece 12de canimiz skilip corludan taksime otostopla tek arabada gittgmz oldu....

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.