Şimdi Ara

Otomobile İsim Takanlar (Beyaz Melek v.s) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
25.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Civic: Aile aracımız. Soyadımız "Duman" olduğundan ve araç füme olduğundan adı Duman.

DS3: Kendi aracım. Yine soyadımızdan ve araç füme olduğundan onun adı da Duman Jr.

Fiesta: Sözlümün aracı. Araç elektrik kırmızısı olduğu için onun da adı Elektra.

3'ünün de isim babası benim.
          - Gece Mavisi -
          Instructor, Car Magazine Editor, Pertolhead
          Yeditepe University '15
  • Tofaşım olsa otoban faresi derdim

Kendi aracıma birşey demiyorum ama türk milleti olarak lakap takmaya bayılırız. Balina kasa çakal kasa yumurta kasa...

İlk aracım hafif hasarlı (sonradan taklalı olduğunu öğrendiğm) beyaz clio idi. hafif hasarlı olduğundan Yaralı diyordum

2nci gri palio idi. pederin lakabı Duman dı bende arabama Duman diyordum.

3 üncü ateş kırmızısı Dacia Sanderoydu Anka diyordum.

Sattıktan yıllar sonra Clio HB aldım gene ateş kırmızısı Anka küllerinden doğduğu için ismi gene Anka oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Önceki Tucson için Tosun diyenler vardı facebook gruplarında.

Civic de cıvık civciv oluyordu bazen.

Ama isim takmıyorum araçlara. Normalde benim eski SiVik, Tukson diye bahsederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.