Şimdi Ara

Otomobilde Avrupa standartlarını Türkiye'de görmek istiyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomobilde Avrupa standartlarını Türkiye'de görmek istiyoruz!

Madem Avrupa birliği'ne uyum sürecindeyiz, üretilen, ithal edilen otomobillerde Avrupa standartlarını istiyoruz.

Yalıtım Türkiye 2 cm koy yeter. Avrupa atıyorum 5 cm koy. Böyle böyle arabanın her yerinde ayrı kalitesizlik istemiyoruz.

Biz bu arabaları onlardan daha da pahalıya alıyorsak bu kaliteyi istiyoruz.

Biz kaçıncı sınıf insanız ki bize bu muamele yapılıyor?

Devlet olarak bir mamülün kaliteli olarak kullanımını halkına sağlattırmak görevi değil midir?

Destekleyenler yazsın. Hükümet gömme konusu değildir. Siyasetten uzak duralım. Bu bir haklı talep konusudur.

İlgili mercilere de duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 24 Eylül 2025; 12:17:59 >

Uzaya enerji olarak diledim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Adam 1000 tane alıyor, diyor ki şunları çıkart bana şu fiyata ver.

Örnek; benim 2013 model aracımda kapı içlerinde ve bagaj havuzunda fabrika çıkışı yalıtım varken aynı aracın 2019-2020 modellerinde bu yalıtımlar yoktu.

Yine kapı kenarlarında arkadan gelenler için kırmızı ışık varken 2019-2020’lerde bu ışıklar kaldırılmış.

Yeni kasa zaten hak getire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 24 Eylül 2025; 13:51:13 >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Sadece araba değil üretilen herşey oraya uygun olmalı. Beyaz eşya bile sizin eve gelen dandik, avrupaya üretilen bambaşka. Özellik, kalite, fiyat. Türkiyedeki ürünler sayfasına bakın. Sonra Avrupadaki bir sitesine gidin modellere bakın. Fiyatlara bakın. Aynı fabrika. Sana üretilen ayrı, oraya üretilen ayrı. Daha fazla da vermiyor dışarı üretilen.

giresun fındık bizde 800tl almanyada giresun fındık 13 euro vs vs bizde üretilenın bile standardı yokki

Subigarage Istanbulyoutube
    2025 Audi A3 Hatchback Ses Yalıtımı ve Hi-Fi Ses Sistemi
    https://www.youtube.com/watch?si=H-AUqAyMkP-y9I6n&v=bdu2qq8UjjQ&feature=youtu.be

Avrupada a3 bu şekilde mi satılıyor merak ediyorum doğrusu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.